ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 2-1

Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 2-1
Ισαάκ INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 νωρίς στο πρώτο μέρος έκανε την ανατροπή εις βάρος του Πανθρακικού (2-1) και το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (videos)

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Ρομέου, όμως ο Ισαάκ με δυο προσωπικά γκολ έφερε την ανατροπή στο σκορ και τη νίκη για την ομάδα του Βόλου.

Παιχνίδι με αρκετό ρυθμό από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα δυνατό σουτ του Ρομέου στο 12' από το ύψος της μεγάλης περιοχης. Βέβαια ευθύνη, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, έχει και ο τερματοφύλακας της Νίκης.

Προς το τέλος του πρώτου μέρους, ωστόσο, η Νίκη Βόλου ανέβασε στροφές και στο 40' έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Ισαάκ μετά από σέντρα του Γιέσιτς από τα αριστερά.

Ξεκίνημα με γκολ

Ο Πανθρακικός μπήκε "κοιμισμένος" στην επανάληψη και το πλήρωσε στο 51ο λεπτό. Ο Σοϊλέδης μπήκε από τα αριστερά και γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής. Εκεί οι αμυντικοί των "κροκόδειλων" μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Ισαάκ που με πλασέ έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά την εστία της Νίκης με τον Μπακάλη μάλιστα στο 85΄να σώζει γκολ πάνω στη γραμμή.

Νίκη Βόλου(Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακάλης, Ακασού (Σεϊμάν 62', Γιέσιτς (Μπιτσάκος 73'), Μανουσάκης (Ανιέτε 46'), Ισαάκ, Τζιώρας.

Πανθρακικός(Μάντζιος): Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Μπράνκο, Χρήστου (Παπαγεωργίου 57', Ρομέου (Τζάνης 77'), Κατσικόκερης (Κάσες 58'), Μικαέλ, Σκλιοπίδης.

Σκόρερς: Ισαάκ (40' κεφαλιά), (51΄κεφαλιά) - Ρομέου (12' σουτ)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Τετάρτη 25/9/2013 15:30

Αστέρας Μαγούλας - Λεβαδειακός: 2-1

Ηρακλής Ψαχνών - Βέροια: 3-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγινιακός: 0-0

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ