ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

''Μπάχαλο'' με τον τελικό του Κυπέλλου

''Μπάχαλο'' με τον τελικό του Κυπέλλου
Κύπελλο Ελλάδος INTIME SPORTS

Δεν έχει ξεκαθαρίσει η ημερομηνία του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη. Αντιδράσεις ως γνωστόν για τη 17η Μαΐου, αλλά και με την προηγούμενη. ''Θέμα'' με την 23η, αλλά...

Ολυμπιακός και Ξάνθη έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στον τελικό του Κυπέλλο Ελλάδος, αλλά η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αρχικά το ματς είχε προγραμματιστεί για τις 17 Μαΐου.

Ο ΟΤΕ ΤV, ωστόσο, που έχει τα δικαιώματα για την κάλυψη του παιχνιδιού, κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να γίνει το παιχνίδι εκείνη τη μέρα, οπότε και είναι ορισμένο το φάιναλ φορ στην Euroleague, όπου υπάρχει ελληνική συμμετοχή (Ολυμπιακός).

Αντιδράσεις υπάρχουν και για την προηγούμενη, δηλαδή τη 16η Μαΐου, μια και όπως έγινε σαφές και τότε όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Μαδρίτη, όπου διεξάγεται το φάιναλ φορ (15-17 Μαΐου). Και δεν είναι μόνο αυτό σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το διήμερο 14-15 Μαΐου θα γίνει στο ΟΑΚΑ η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος στον στίβο και προκειμένου να γίνει ο τελικός τη 16η Μαΐου, θα πρέπει πάση θυσία να δουλέψουν οι εργάτες εκείνη τη μέρα, προκειμένου να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος. Και αν η Ξάνθη, κάτι απολύτως λογικό, θελήσει να προπονηθεί εκεί την προηγούμενη; Δεν μπορεί να το κάνει με τους αγώνες σε εξέλιξη.

Η άλλη ημερομηνία που υπάρχει ως ενδεχόμενο είναι η 23η Μαΐου. Τότε φυσικά θα έχουν ξεκινήσει τα play off της Superleague. Επειδή όμως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, ίσως να ''κλειδώσει'' για τότε ο τελικός. Τη Δευτέρα (4/5), σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ