ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μάντζιος: "Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά..."

Μάντζιος: "Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά..."
INTIME SPORTS

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου Απόστολος Μάντζιος μίλησε στο Sport24.gr για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τι είπε για Δώνη και Βαλβέρδε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, μεταξύ του Ατρομήτου και του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός με τον τίτλο του φαβορί, κόντρα στον Ατρόμητο με την εξαιρετική μέχρι τώρα σεζόν, αναμένεται να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με τον Απόστολο Μάντζιο να τονίζει στο Sport24.gr, πως δύσκολα θα χάσει ο Ολυμπιακός, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

" Θεωρώ ότι σίγουρα φαβορί και για αυτόν τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός, αλλά σε έναν τελικό όλα γίνονται. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλάνο σταθερό από την αρχή της σεζόν, έχει δείξει διάρκεια, αλλά και ο Ατρόμητος από την πλευρά του μας έδειξε ότι φέτος είναι μια σταθερή ομάδα και μπορεί να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει", ανέφερε αρχική ο Απόστολος Μάντζιος και συνέχισε για το που μπορεί να στηριχθεί ο Ατρόμητος για να πάρει το Κύπελλο:

" Θα στηριχθεί στην εικόνα που μας έχει δείξει σε όλη αυτή τη σεζόν. Μια καλή ομάδα που μπορεί να αμυνθεί και να κλείσει τους όποιους διαδρόμους προς την εστία του και να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Βέβαια δύσκολα μπορεί να κοντραριστεί ο Ολυμπιακός ο οποίος διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και μια ποιότητα σαν ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πάντως δίκαια αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται στον τελικό".

Σε ό,τι αφορά τους δύο τεχνικούς, τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Γιώργο Δώνη, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου μόνο καλά λόγια είχε να πει.

" Ο κ. Βαλβέρδε μας έδειξε ότι δικαιωματικά πήρε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του έκανε πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, ενώ και με το ήθος του έδωσε πολλά στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου", είπε για τον προπονητή του Ολυμπιακού και συνέχισε για τον Γιώργο Δώνη:

" Είναι ένας Έλληνας προπονητής, του αξίζουν συγχαρητήρια για την φετινή πορεία του Ατρομήτου και για την δουλειά που έχει κάνει τόσα χρόνια στον σύλλογο του Περιστερίου. Δικαιωματικά η ομάδα του είναι και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στα πλέι οφ της Super League".

Κλείνοντας ο Απόστολος Μάντζιος ευχήθηκε να μην επαναληφθούν όσα έγιναν στον περσινό τελικό του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και να ευχαριστηθούν όλοι το θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ομάδες: " Εύχομαι να γίνει ένας πολύ καλός τελικός. Να μην γίνουν τα περσινά και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων και εμείς οι τρίτοι που θα τον παρακολουθήσουμε".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ