ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κοντονής: "Νίκησε ο καλύτερος"

Κοντονής: "Νίκησε ο καλύτερος"
INTIME SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ απ' όπου παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Υφυπουργός Αθλητισμού με τον κ. Κοντονή κατά την αποχώρηση του να μιλάει στον "OTE TV" και να δίνει συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την παρουσία τους.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου που κύλησε ομαλά και κέρδισε ο καλύτερος. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που είναι Κυπελλούχος για μια ακόμη χρονιά αλλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Ξάνθη που έφτασε μέχρι τον τελικό. Να είναι όλοι καλά".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Γκιρτζίκης υποστήριξε και αυτός στις δηλώσεις του στην κάμερα του "OTE TV" πως έγινε ένας πολύ ωραίος τελικός.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Κατ' ομολογία όλων έγινε ένας καλός τελικός και ήρεμος και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Δυστυχώς ένας κερδίζει πάντα και όχι δυο. Αξίζουν συγχαρητήρια όμως και στην Ξάνθη για την επιτυχία της να βρεθεί στον τελικό και γιατί έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα και κατέκτησε ένα ακόμα Κύπελλο. Κερδίζει το ποδόσφαιρο από τέτοιου είδους παιχνίδια και ελπίζω να δούμε ακόμα καλύτερα τη νέα χρονιά".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ