ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών-Βέροια 3-1

Ηρακλής Ψαχνών-Βέροια 3-1
INTIME SPORTS

Βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος νίκησε με 3-1 την Βέροια στα Ψαχνά. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες. Την Πέμπτη (31/10) η ρεβάνς.

Βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος νίκησε με 3-1 την Βέροια.

Η ομάδα της Εύβοιας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη μεγάλη νίκη με τα γκολ του Κρητικού (2) και του Κοιλιάρα.

Η Βέροια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το γκολ του Μάνου. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με Παλαιολόγο (Ηρακλής Ψαχνών) και Ρίος (Βέροια).

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροια στις (31/10) στις 15.30 το μεσημέρι.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Ψαχνών

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Νακόπουλος (Αθηνών)

Ηρακλής Ψαχνών (Λάμπρου): Πουρής, Στουρνάρας, Τζανής, Παλαιολόγου, Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Κοιλιάρας, Γκμπακουιντί (67' Ντελέκος), Κρητικός, Επιτροπάκης (72' λ.τρ. Λάμπρου), Φοντακάρο.

Βέροια (Kαάεν): Λόπεζ, Μπαργκάν, Ορέστες (46' Τσιμογιάννης), Όστοϊτς, Παυλίδης, Μάνος, Αποστολόπουλος, Ντε Κόστα, Οικονόμου, Σισοκό, Σεγκούντο.

Γκολ: Κρητικός (36' πεν. 53', Ηρακλής Ψαχνών), Κοιλιάρας (81', Ηρακλής Ψαχνών)-Μάνος (72', Βέροια)

Κίτρινες κάρτες: Παυλίδης (25', Βέροια)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την πρώτη του φάση στο 9ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμότσι, ο Κοιλιάρας έπιασε το δυνατό σουτ και ο Λόπεθ έδιωξε με δυσκολία.

Στο 27' από το απευθείας φάουλ του Ντάνιελ, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γκμπαγκουιντί στο 35'.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρητικός στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό οι γηπεδούχοι

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54' διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Κρητικού (2-0).

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει από εκείνο το σημείο και μετά και στο 57' έφτασε κοντά στο γκολ, αλλα από το σουτ του Ρίος η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Τελικά η Βέροια κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 71' όταν από κόρνερ του Ντα Κόστα ο Μάνου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή.

Το τελικό 3-1 για τον Ηρακλή Ψαχνών διαμόρφωσε στο 83' ο Κοιλιάρας με ωραία ατομική ενέργεια.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (89') οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλο γκολ, αλλά από την κεφαλιά του Παλαιολόγου η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Λόπεθ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ