ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Σούπερ Λίγκα αποφασίζει για τη ρεβάνς

Η Σούπερ Λίγκα αποφασίζει για τη ρεβάνς
INTIME SPORTS

Η Αστυνομία γνωστοποίησε στην ΕΠΟ ότι ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου, με την απόφαση πλέον να είναι στο χέρι της Σούπερ Λίγκας.

Δεν έχει οριστεί ακόμα ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, με την αστυνομία σήμερα να ενημερώνει την ΕΠΟ ότι το ματς είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου, και την ΕΠΟ με τη σειρά της να αφήνει την Σούπερ Λίγκα να αποφασίσει.

Η Αστυνομία, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα την Πέμπτη, καθώς την ίδια ημέρα αγωνίζεται και ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Σούπερ Λίγκα, καλώντας την να ορίσει το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή 1 Μαρτίου και όχι την Δευτέρα, ώστε η ρεβάνς με την ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου αργά το απόγευμα, όπως άλλωστε είχε οριστεί αρχικά το ματς.

Πλέον, το μπαλάκι έχει πέσει στην Λίγκα, η οποία εάν θελήσει να δώσει ανάσες στους παίκτες του Ολυμπιακού, θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στη συνέχεια, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του Πειραιά στην επόμενη φάση του Europa League, τότε δεν θα υπάρχουν για μεγάλο διάστημα ελεύθερες ημερομηνίες, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας του Κυπέλλου.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ