ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κλήρωση Κυπέλλου: Χωρίς ντέρμπι στα προημιτελικά

Κλήρωση Κυπέλλου: Χωρίς ντέρμπι στα προημιτελικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (15/1) στα γραφεία της ΕΠΟ. Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν.

Εν μέσω μουρμούρας, διαφωνιών αλλά και... χαβαλέ εντέλει, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (15/1) η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πολύς λόγος έγινε από τις προηγούμενες μέρες αλλά και πριν την σημερινή διαδικασία για τα μπαλάκια, αλλά όπως αποδείχθηκε πολύ κακό για το τίποτα. Δεν έβγαλε το πολύ μεγάλο ζευγάρι η κληρωτίδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ζευγάρια που προέκυψαν δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Ηρακλής, ΑΕΚ, Αστέρας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν οι ομάδες που μετείχαν στην διαδικασία.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στο διήμερο 27-28 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί στο διάστημα 3-4 και 10-11 Φεβρουαρίου (ένα παιχνίδι κάθε μέρα).

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ - Ηρακλής

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Περιστερίου

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της κλήρωσης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Γκρίνια, διαφωνίες και χιούμορ

Με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να διαβάζουν το αίτημα του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να ζητάνε να αναλάβουν την διενέργεια της κλήρωσης οι εκπρόσωποι των 8 ομάδων, ξεκίνησε η διαδικασία στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Απορρίφθηκε ωστόσο με συνοπτικές διαδικασίες, γεγονός που έφερε αντιδράσεις.

Οκ. Γαβριηλίδης υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την κλήρωση για να αλλάξει κάτι και έριξε τα βέλη του κατά των δημοσιογράφων και κάποιων ομάδων.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγόπουλος (εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού) τόνισε πως δεν υπήρξε κάποια μομφή κατά του κ.Γαβριηλίδη, θυμίζοντας πως και παλαιότερα οι εκπρόσωποι των ομάδων είχαν συμμετοχή στην κλήρωση.

"Έβγαιναν τα Χανιά και ακούστηκε το όνομα του Ολυμπιακού", ήταν η παρέμβαση του κ. Καϊμακάμη(εκπρόσωπος της ΑΕΚ)γιατην κλήρωση της προηγούμενης φάσης.

Ο κ. Γκαγκάτσης πήρε τον λόγο στην συνέχεια, επισημαίνοντας πως "όσοι θέλουν να τραβήξουν μπαλάκια ας το κάνουν και οι άλλοι όχι". Ο πρόεδρος της επιτροπής επέμεινε όμως, πως μόνο εκείνος θα πάρει μέρος στη διαδικασία.

"Μα είναι δυνατόν; Τέτοια ώρα θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση;", ήταν η απορία του κ. Αγραφιώτη, εκπροσώπου του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία ο κ. Γαβριηλίδης ρώτησε αν θέλει κάποιος να ελέγξει τα μπαλάκια, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού κ. Σωπήλης ανταποκρίθηκε και τόνισε "θερμοκρασία δωματίου", δίνοντας έναν χιουμοριστικό τόνο στην διαδικασία. Κατόπιν ακολούθησε η κλήρωση.

Οι δηλώσεις

"Είναι κληρώσεις αναμενόμενες. Όλοι με όλους θα έπεφταν. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Ο καλύτερος θα περάσει στην επόμενη φάση. Στόχος του Παναθηναϊκού το Κύπελλο Ελλάδας. Το αίτημα του Παναθηναϊκού έπρεπε να γίνει δεκτό. Δεν το ζητήσαμε μόνο εμείς. Η κλήρωση ήταν ήρεμη και ήσυχη πρέπει να τονίσω", είπε ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου(Παναθηναϊκός).

"Πήγαμε αρκετά καλά. Όλοι οι αντίπαλοι είναι ισάξιοι. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο ή χειρότερο. Πάμε για την πρόκριση, αφού πιστεύουμε στην ομάδα μας. Θέλαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πειράζει. Έπρεπε να τραβήξει ο κάθε εκπρόσωπος μπαλάκια. Όμως αυτό έπρεπε να συμβεί από το ξεκίνημα και όχι τώρα", η τοποθέτηση του κ. Στράτζαλη (Ηρακλής).

"Καλό το αποτέλεσμα. Στο γήπεδο θα φανεί τι θα γίνει. Εμείς συμφωνούσαμε με το αίτημα του Παναθηναϊκού. Δεν θα ήταν άσχημο να συμβεί. Θα ζητήσουμε το ίδιο να γίνει και στην επόμενη φάση. Στόχος μας το Κύπελλο δεν το συζητάμε", τόνισε ο κ. Μπίρδας (ΠΑΟΚ).

"Πήραν μέρος από τις καλύτερες ομάδες και θα γίνουν καλοί αγώνες. Ο Αστέρας έχει ως στόχο το Κύπελλο και θα δώσει τα πάντα για να το καταφέρει. Μας είναι αδιάφορο ποιος τραβάει τα μπαλάκια", επισήμανε από την πλευρά του ο κ. Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης).

"Δύο παιχνίδια είναι και έχουμε πει ότι στόχος μας είναι το Κύπελλο. Το έχουμε αποδείξει στην πρόσφατη ιστορία μας που φτάσαμε δύο φορές στον τελικό, ότι στόχος μας είναι αυτός. Έχουμε εμπιστοσύνη στην επιτροπή του Κυπέλλου", ανέφερε ο κ. Μπέτσης (Ατρόμητος).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ