ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φωστήρας-Ατρόμητος 0-1

Φωστήρας-Ατρόμητος 0-1
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος με γκολ του Καραμάνου πήρε τη νίκη στον Ταύρο με 1-0 επί του Φωστήρα και απέκτησε το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Την Πέμπτη (31/10) η ρεβάνς στο Περιστέρι.

Προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Ατρόμητος ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει την νίκη με γκολ του Καραμάνου στο 77ο λεπτό.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (31/10) στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου στις 20.30 το βράδυ.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Σπύρος Γιαλαμπίδης"

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Καραγεώργος (Αργολίδας), Νενεκούμης (Αργολίδας)

Φωστήρας (Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Κάργας, Εμέκα, Καμπάσης, Κακαράς, Ανδρίκος, Τεγούσης (81' Λεοντίου), Τασουλής, Μαυρίδης (67' Βούζας), Σεχολάρι (46' Παναγιωτόπουλος), Κιμανί.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (72' Ουμπίδες, Γεωργίου, Νάστος, Καλλέργης (46' Φάμπιο), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

Γκολ: Καραμάνος (77', Ατρόμητος)

Κίτρινες κάρτες: Καμπάσης (Φωστήρας)-Ιγκλέσιας (Ατρόμητος), Παπουτσογιαννόπουλος (Ατρόμητος)

Ανασκόπηση αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο τοπ παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας στα πρώτα είκοσι λεπτά και τον Φωστήρα να ανεβάζει στην συνέχεια την απόδοσή του.

Στο 23' μια κεφαλιά του Λαζαρίδη δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Φωστήρα Παπαδόπουλο, ενώ στο 35' από το απευθείας φάουλ του Κιμανί η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δοκάρι του Σηφάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φωστήρας άσκησε πίεση στα καρέ του Σηφάκη, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ.

Στο 55' από την κεφαλιά του Φάμπιο από το ύψος του πέναλτι η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Καμπάση για τον Φωστήρα από το φάουλ του Κακαρά.

Στο 71' ο Κιμανί έκανε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ. Και ενώ ο Φωστήρας είχε μια μικρή υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πέτυχε το γκολ.

Στο 77' η ομάδα του Περιστερίου βγήκε στην αντεπίθεση, ο Γεωργίου έστρωσε στον Καραμάνο ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τον Ατρόμητο.

Ο Φωστήρας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 83' από την σέντρα του Τασουλή, ο Κάργας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του Ατρομήτου να πανηγυρίζουν μια νίκη που τους δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επομένη φάση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ