ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ένα κύπελλο γεμάτο εκπλήξεις

Ένα κύπελλο γεμάτο εκπλήξεις
Κύπελλο Ελλάδας

Διαβάστε πως τα τελευταία τρία χρόνια όλο και περισσότερες ομάδες από τις μικρότερες κατηγορίες καταφέρνουν και αποκλείουν συλλόγους από την Superleague.

Την Πέμπτη το βράδυ ολοκληρώθηκε η φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας, με συνολικά οκτώ ομάδες της Superleague να μένουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Στη φάση των "16", λοιπόν, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έχουμε έξι συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας που τα κατάφεραν απέναντι στα φαβορί.

Αιγινιακός, Νίκη Βόλου, Αστέρας Μαγούλας, Ηρακλής Ψαχνών, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως όλα δείχνουν κάποιες ομάδες από αυτές θα τα καταφέρουν.

Σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα χρόνια πάντως η αύξηση των λεγόμενων και ως "μικρών" είναι αρκετά σημαντική όπως θα δείτε και πιο κάτω.

Σεζόν 2013-2014 φάση των "16"

Superleague: Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ Καλλονής, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Ατρόμητος.

Football League: Αιγινιακός, Νίκη Βόλου, Αστέρας Μαγούλας, Ηρακλής Ψαχνών, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου.

Σεζόν 2012-2013 φάση των "16"

Superleague: ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πλατανιάς, Βέροια, Ξάνθη, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης.

Football League 1/2: Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Φωστήρας.

Σεζόν 2011-2012 φάση των "16"

Superleague: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Football League: Πανσερραϊκός, Θαρσύβουλος.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ