ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δυνατές αναμετρήσεις στο Κύπελλο

Δυνατές αναμετρήσεις στο Κύπελλο
Κύπελλο Ελλάδας σήμα

Ημέρα Κυπέλλου η Τρίτη με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει τον χορό. Διαβάστε τα νέα των μονομάχων.

Ημέρα Κυπέλλου η Τρίτη με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει τον χορό και ο Λεβαδειακός να τον κλείνει. Διαβάστε τα νέα των μονομάχων και τα στοιχεία όλων των αγώνων.

Αγροτικός Αστέρας - Παναθηναϊκός (14:00 OTE Sport1)

Γήπεδο: Ευόσμου

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Καιρός: Ασθενής βροχή

Τα νέα των ομάδων: Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς Λέτο, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος και Καπίνο έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Αστέρας από την πλευρά του δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα της Football League,όμως το ματς απέναντι στους πράσινους θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Καλλονή - Πανιώνιος (15:00 OTE Sport2)

Γήπεδο: Δημοτικό Μυτιλήνης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Σταματόγλου (Καβάλας)

Καιρός: Ασθενής βροχή

Τα νέα των ομάδων: Η Καλλονή του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα θέλει την διάκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Πανώνιο τον οποίο ο Βραζιλιάνος δεν έχει κερδίσει ποτέ ως ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποιες απουσίες που δεν είναι τόσο σοβαρές.

Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί με τους βασικούς παίκτες και δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να κάνουν την τελευταία τους εμφάνιση με τον σύλλογο.

Πόντιοι Κατερίνης - Ξάνθη (17:00 OTE Sport1)

Γήπεδο: 1ο ΟΑΚΑ Κατερίνης

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας)

Καιρός: Ασθενής βροχή

Τα νέα των ομάδων: Η Ξάνθη είναι το μεγάλο φαβορί και θέλει να διακριθεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μάλιστα μετά τις δηλώσεις του Κώστα Πανόπουλου είναι βέβαιο πως έσφιξαν τα... λουριά και δύσκολα θα πάρει κάποιο ρίσκο ο Ουζουνίδης.

Οι Πόντιοι πάνε για την έκπληξη και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν χωρίς άγχος, γεγονός που τους κάνει επικίνδυνους.

Θρασύβουλος - Λεβαδειακός (18:00)

Γήπεδο: Δημοτικό Φυλής

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μαγιάννης (Άρτας)

Καιρός: Αρκετά σύννεφα

Τα νέα των ομάδων: Ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός τους Φαβάλι, Ναπολεόνι και Σάντες όμως ούτως ή άλλως οι δυο πρώτοι στα τελευταία ματς δεν αγωνίστηκαν. Το ματς θα είναι ανοιχτό και ο έμπειρος τεχνικός θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να τονωθεί η ψυχολογία.

Ο Θρασύβουλος βρίσκεται στην τελευταία θέση της Football League με 2 γκολ υπέρ και 12 κατά! Όπως καταλαβαίνετε το Κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ