ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διπλό με πεντάρα τα Τρίκαλα, εύκολα η Σπάρτη και ο Κισσαμικός

Διπλό με πεντάρα τα Τρίκαλα, εύκολα η Σπάρτη και ο Κισσαμικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς να συναντήσουν προβλήματα, η Σπάρτη, ο Κισσαμικός και τα Τρίκαλα έφτασαν σε εύκολες απέναντι σε Χανιά, Πανερραϊκό και Πανελευσινιακό για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, τότε η Σπάρτη, ο Κισσαμικός και τα Τρίκαλα μπορούν να χαμογελούν για το ξεκίνημά τους στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, έστω και αν δεν είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή είθισται να είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και θέλουν μια όσο το δυνατόν πιο αξιοπρόσεκτη πορεία, θα κοιτάξουν να έχουν και ανάλογη συνέχεια. Αν το βάλουν ως προτεραιότητα και δεν παραμερίσουν την διοργάνωση στην συνέχεια της σεζόν.

Τα Τρίκαλα έκαναν επίδειξη δύναμης στην Ελευσίνα, επικρατώντας με το εμφατικό και άκρως εντυπωσιακό 5-0 του Πανελευσινιακού, η φιλόδοξη Σπάρτη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τα Χανιά (4-0), ενώ ο Κισσαμικός πέρασε από τις Σέρρες, νικώντας 2-0 τον Πανσερραϊκό.

Θυμηθείτε εδώ το Live των αγώνων

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-5

Για τον πρώτο όμιλο, τα Τρίκαλα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό. Το πιστοποιούν οι 27 τελικές και τα 5 γκολ που πέτυχαν, δείχνοντας ότι ήταν αρκετές σκάλες πιο πάνω από τον αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κουσκουνά στο 12', ενώ ο ίδιος παίκτης στο 23' διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Τσούπρος με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 3-0. Στην επανάληψη, ο Μπαϊκαρά στο 76' πέτυχε το τέταρτο τέρμα για τα Τρίκαλα, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τον Γιαννιτσάνη στο 89'. Μια εμφατική νίκη για τους φιλοξενούμενους, που "στρογγυλοκάθονται" στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46' Ιορδανίδης), Κωστόπουλος (59' Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46' Γραικός).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος (30' Λεάντρο), Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερζινο, Κουσκουνάς (73' Μπαϊκαρά), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (66' Γιαννιτσάνης).

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

1. Τρίκαλα 3 (5-0)

2. ΠΑΟΚ 3 (2-0)

3. ΑΕΛ 0 (0-2)

4. Πανελευσινιακός 0 (0-5)

ΣΠΑΡΤΗ - Α.Ο. ΧΑΝΙΑ 4-0

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε με τη σειρά της η Σπάρτη, η οποία νίκησε 4-0 τα Χανιά εντός έδρας. Μόλις στο 2', οι γηπεδούχοι μπήκαν σε θέση οδηγού με Μπουντόπουλο και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49' ο Αναστασάκος διπλασίασε τα γκολ της Σπάρτης, με τον Ηλιόπουλο να κάνει το 3-0 στο 67'. Είκοσι λεπτά μετά ο Ν.Αρσενίεβιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης (59' Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Αρσενίεβιτς Ν., Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (63' Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (70' Αρσενίεβιτς Φ.).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας (63' Αποστολόπουλος), Σιάνης (50' Λύρας), Τσουκάνης (59' Δαμιανάκης), Σταματής.

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

1. Σπάρτη 3 (4-0)

2. Ολυμπιακός 3 (3-0)

3. Πλατανιάς 0 (0-3)

4. Χανιά 0 (0-4)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-2

Τέλος, ο Κισσαμικός πέρασε 2-0 από τις Σέρρες. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο σημειώθηκε από τον Κόκε στο 30' και το δεύτερο από τον Θέο στο 75'. Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι Σερραίοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, γνωρίζοντας την ήττα από τους Χανιώτες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (66' Στέβιτς), Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Ρούτσης (37' Τσιμίκας), Σιάκκας, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (46' Κανούλας), Τσούτσης, Μαφουτά.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Παγώνης, Σταθάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (77' Μαρτίνεθ), Βλάχος (67' Θέος), Κίκε (77' Τσερκέζος), Μάντζης.

8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

1. Κισσαμικός 3 (2-0)

2. Λεβαδειακός 1 (0-0)

3. Πανιώνιος 1 (0-0)

4. Πανσερραϊκός 0 (0-2)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ