ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
INTIME SPORTS

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ενόψει της ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 0-0 του Περιστερίου

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έγινε στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου.

Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις 4 Απριλίου στην Τρίπολη με έπαθλο μια θέση στον φετινό τελικό του θεσμού που θα γίνει το ΟΑΚΑ.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, τόσο η ομάδα του Γιώργου Δώνη, όσο και αυτή του Σάκη Τσιώλη πρόσεχαν κυρίως τα αμυντικά τους καθήκοντα, καθώς στόχος τους ήταν να μην δεχθούν γκολ.

Βέβαια δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να το πετύχουν, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες είπαν "όχι" όποτε χρειάστηκαν και έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν στην ρεβάνς της 4ης Απριλίου.

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής/Βοηθοί: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)/ Καρσιώτης (Κορινθίας), Τρύφων (Δράμας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/ Καλαθενός (Δωδ/νήσου)

Καιρός: Αίθριος

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα (63' Νάστος), Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος (70' Καραγκούνης), Επστάιν (62' Πίτου Γκαρσία), Μήτρογλου.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Μάρτινς, Ράγιος (86' Φορμίκα), Χίμο (77' Χούλι), Σολάκης (28' λτρ. Μπρέσκα).

Κίτρινες κάρτες: Τάτος (26', Ατρόμητος), Σκόνδρας (37', Ατρόμητος)-Πιπίνης (26', Αστέρας Τρίπολης), Πουλίδο (38', Αστέρας Τρίπολης), Μάρτινς (61', Αστέρας Τρίπολης), Ουσέρο (89', Ατρόμητος)

Σκόρερ: -

Την πρωτοβουλία ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο είχε μια μικρή πρωτοβουλία με τον Αστέρα να επειλεί με αντεπιθέσεις, ωστόσο σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες πρόσεχαν την αμυντική τους λειτουργία.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν στο 17', όταν ο Επστάιν δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με τον Μπαντή να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 25', ο Μήτρογλου έκανε μια ωραία ενέργεια από δεξιά, απέφυγε δύο αντιπάλους, αλλά από το σουτ του η μπάλα κοντράρει στον Ουσέρο και απομακρύνεται.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Περιστεριώτες στο πρώτο μέρος ήταν στο 27', όταν ο Επστάιν έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Φυτανίδης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (30'), ο Μήτρογλου έκλεψε από τον Μπαρτολίνι, μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον Μπαντή.

Ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο έκανε αισθητή την παρουσία του στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 35' ο Μπρέσκα έκανε το σουτ με τον Ιτάνζ να πέφτει στη δεξιά γωνία και μπλοκάρει.

Στο 44' ο Τσαμπούρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ιτάνζ.

Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ισορρόπησε. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες, αλλά το γκολ ήταν αυτό που έλειψε.

Στο 47' από το σουτ του Μήτρογλου ο Μπαντής μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Ο Αστέρας απάντησε στο 58', όταν ο Μάρτινς έκανε την κεφαλιά με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει εύκολα.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά τα λάθη στην μεσαία γραμμή ήταν αρκετά και από τις δύο ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ στα τελευταία λεπτά, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 88' από μπαλιά του Δημούτσου προς τον Μήτρογλου, ο Μπαντής πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα, ενώ στο 90'ο Μάρτινς πλάσαρε ωραία έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και θα λύσουν τις διαφορές τους για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου στις 4 Απριλίου στην Τρίπολη.

Ο MVP του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν μέτριο προς κακό και για το λόγο αυτό δεν ξεχώρισε κάποιος παίκτης για την απόδοσή του. Αν θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιους αυτοί είναι οι δύο τερματοφύλακες Ιτάνζ και Μπαντής, όπου όταν χρειάστηκαν αντέδρασαν σωστά.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Ανδρέας Τάτος από πλευράς Ατρομήτου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Όσο αγωνίστηκε δεν βοήθησε την ομάδα του Περιστερίου και κατά συνέπεια δεν μπόρεσε να τροφοδοτηθεί ο Μήτρογλου για να δημιουργήσει κινδύνους στα καρέ της ομάδας της Τρίπολης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ