ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αστέρας Τρίπολης-ΑΟ Χανιά 0-0

Αστέρας Τρίπολης-ΑΟ Χανιά 0-0
INTIME SPORTS

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στα Χανιά άφησαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΟ Χανιά, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Τρίπολη για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Δύο δοκάρια οι Αρκάδες.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΟ Χανιά οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Τρίπολη στο πρώτο ματς της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αστέρας παρουσίασε δύο πρόσωπα στο πρώτο ήταν κακός, ενώ στο δεύτερο έγινε πιο απειλητικός έχοντας και δύο δοκάρια.

Από την άλλη ο ΑΟ Χανιά έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Πάγκαλο, ενώ στο δεύτερο είχε σε καλή βραδιά τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά την Πέμπτη (31/10) στις 15.30 το μεσημέρι.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τουμπακάρη (Αθηνών), Χαρίτος (Αθηνών)

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Λούι, Ζαραδούκας, Κουρμπέλης, Λισγάρας, Σέτι (71' Μπακασέτας), Εντό, Μουνάφο (46' Χουάνμα), Καράσκο (46' Ντε Μπλάσις), Μπαράλες, Κάφα.

ΑΟ Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Βαλλιάνος (72' Χατζησαϊας), Παπατζίκος, Μανωλάς, Πότσι, Πυθαρούλης, Τσάτσος (77' Τάτι), Μπουντόπουλος (61' Βασιλόγιαννης), Πάγκαλος, Τσάτσαρης.

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Παπατζίκος (74', ΑΟ Χανιά)

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, με τον ΑΟ Χανιά να είναι καλύτερος και να έχει τις ευκαιρίες για γκολ.

Στο 32', ο Πάγκαλος μπήκε στην περιοχή του Αστέρα, έκανε και το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Λισγάρα και να φεύγει κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα από την σέντρα του Κάφα για τον Αστέρα η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η ομάδα των Χανίων απείλησε και πάλι στο 35' όταν ο Πάγκαλος πέρασε όλη την άμυνα του Αστέρα, έδωσε στον Τσάτσο, ο οποίος σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει στο 39' με τον Εντό να κάνει το δυνατό σουτ με τον Θεοδωρόπουλο μα διώχνει την μπάλα.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον ΑΟ Χανιά στο 42', με τον Μπαντή, να αποκρούει το δυνατό σουτ του Πάγκαλου.

Δύο δοκάρια ο Αστέρας

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του Σάκη Τσιώλη ο Αστέρας άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο.

Στο 59', από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάφα ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό (60') από την κεφαλιά του Μαράλες η μπάλα έφυγε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα (65') η ομάδα της Αρκαδίας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Ντε Μπλάσις σούταρε με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 68' ο Αστέρας είχε δεύτερο δοκάρι σε πλασέ του Μπαράλες από κοντά. Στο 72' η μπάλα έφυγε άουτ στην κεφαλιά του Χουάνμα.

Ο Αστέρας στο 87' έχασε τριπλή ευκαιρία, όταν Μπαράλες, Κάφα και ξανά Μπαράλες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Θεοδωρόπουλο.

Μέχρι την λήξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα Χανιά.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ