ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αρίας ο... 19ος

Αρίας ο... 19ος
INTIME SPORTS

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος, Αρίας, συμπεριλήφθηκε ως 19ς παίκτης στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" κάνουν ό,τι μπορούν για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα. Ενοχλήσεις έχει ο Σηφάκης.

Από την άλλη, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας (31/1) και έμεινε εκτός αποστολής,

Επίσης, εκτός έμειναν οι: Φιλομένο, Γεωργίου, Κουτζαβασίλης, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Γιακουμής και Ετό, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Ο Αρίας βρίσκεται στην αποστολή, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του στο ματς.

Επίσης, στην αποστολή μπήκαν και οι νεαροί Σταφυλλίδης και Πετρίσεβιτς, λόγω του κανονισμού της ΕΠΟ για τους αγώνες του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Ενοχλήσεις ο Σηφάκης

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ εν όψει του προσεχή αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Αγτζίδης.

Τέλος ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, αποφάσισε ο Μίσελ Γκαρμπίνι να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις 4 κίτρινες που συμπλήρωσε κόντρα στον Ατρόμητο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ