ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ - Ηρόδοτος 4-1: Τεσσάρα με Μπαργκάν και Νούνιτς για τη Λάρισα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ με μεγάλους πρωταγωνιστές του Μπαργκάν και Νούνιτς που πέτυχαν από δύο τέρματα επιβλήθηκε με 4-1 επί του Ηροδότου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο η ΑΕΛ και διατήρησε ακέραιες τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η Λάρισα με μεγάλους πρωταγωνιστές του Μπαργκάν και Νούνιτς που πέτυχαν από δύο τέρματα επιβλήθηκε με 4-0 στο AEL FC Arena και πήρε την πρώτη της νίκης στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το ματς θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 5ο λεπτό είχαν δοκάρι. Ο Φατιόν έκανε τη κίνηση από τα δεξιά και τη σέντρα με τον Μπαργκάν να πιάνει το πλασέ η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία, βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Οι παίκτες του Φέστα είχαν την υπεροχή, όμως δεν μπορούσαν να το μετουσιώσουν σε ευκαιρίες. Τελικά η λύση δόθηκε στο 22' όταν οι παίκτες της ΑΕΛ άλλαξαν την μπάλα από τα δεξιά, ο Μπαργκάν τη γύρισε προς τον Νούνιτς ο οποίος έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος πίεσε και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η ΑΕΛ ήταν εκείνη που σκόραρε και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Στο 56' οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα, ο Νούνιτς έδωσε στον Μπαργκάν και εκείνος με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Η Λάρισα δεν σταμάτησε εκεί και πέτυχε και άλλα τέρματα εκμεταλλευόμενη όλα τα λάθη του Ηροδότου.

Στο 62' οι φιλοξενούμενοι έκαναν ακόμα ένα λάθος με τον Μπαργκάν να κλέβει και να τελειώνει όμορφα τη φάση για το 3-0, ενώ ο Νούνιτς έξι λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Χοτζάλι για να κάνει το 4-0 με πλασέ κάτω από τα πόδια του Κουράκη.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 79'. Ο Γκοϊκοβιτς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μασάδο, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο παίκτης που το κέρδισε το εκτέλεσε για να διαμορφώσει το τελικό 4-1. Πλέον, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75΄Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (59΄Χοτζάϊ), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66΄Φρίου)

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73΄Δαμινάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (70΄Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66΄Αμαραντίδης) , Μάκο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ο ΟΜΙΛΟΥ

1. Πανιώνιος 3

2. Λάρισα 3

3. Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) 3

4. Ηρόδοτος 0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική

Ηρόδοτος - Απόλλων Πόντου 0-1

Πανιώνιος - Λάρισα 2-0

2η αγωνιστική

Λάρισα - Ηρόδοτος 4-0

Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος (31/10)

3η αγωνιστική (5/12)

Απόλλων Πόντου - Λάρισα

Ηρόδοτος - Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ