Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ζαντριάς: "Προλαβαίνουμε την άνοδο"

Ζαντριάς: "Προλαβαίνουμε την άνοδο"

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της Football League 2 και ο Βασίλης Ζαντριάς πιστεύει πως τα Χανιά μπορούν να κερδίσουν την άνοδο στην Football League. Τι είπε για τα ματς με Φωστήρα, Καλαμάτα

Τα Χανιά την περασμένη αγωνιστική νίκησαν με 2-1 τον Φωστήρα και μπήκαν εκ νέου στο κόλπο για την άνοδο στην Football League, καθώς βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Κεραυνό Γλυφάδας.

Ο Βασίλης Ζαντριάς που ξεχώρισε από τους "κυανόλευκους" πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο γκολ, μίλησε στο Sport24.gr, τονίζοντας πως η ομάδα των Χανίων προλαβαίνει να κερδίσει την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Ζαντριάς στο Sport24.gr:

Για το περασμένο ματς με τον Φωστήρα: " Ήταν πολύ δύσκολο ματς, αλλά δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ήταν ζωής και θανάτου για εμάς το παιχνίδι, εάν δεν κερδίζαμε θα μπαίναμε σε μπελάδες".

Για το επόμενο ματς με την Καλαμάτα: " Την ξέρουμε από τον πρώτο γύρο, ξέρουμε ότι είναι κρίσιμο ματς με μια ιστορική και καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Για τα επόμενα ματς και αν προλαβαίνει η ομάδα των Χανίων την άνοδο: " Προλαβαίνουμε να ανεβούμε στην Football League. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια και είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον Κεραυνό Γλυφάδας τον οποίο έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας. Αν είμαστε σοβαροί μέσα στο γήπεδο θα τα καταφέρουμε".

Για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον "φονέα των γιγάντων": " Η χαρά είναι διπλή γιατί εκτός ότι ήταν το πρώτου μου γκολ με την ομάδα, βοήθησα για να έρθει η νίκη. Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα και στον κόσμο των Χανίων τον οποίο θέλουμε δίπλα μας και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ