Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χατζηισαϊας: "Στόχος μας είναι η άνοδος"

Χατζηισαϊας: "Στόχος μας είναι η άνοδος"
INTIME SPORTS

Στόχος του ΑΟ Γλυφάδας τη φετινή σεζόν είναι η άνοδος στην Football League, όπως τόνισε στο Sport24.gr ο Δημήτρης Χατζηισαϊας. Διαβάστε τι είπε για τους προσωπικούς του στόχους

Ο ΑΟ Γλυφάδας μπορεί να μην έχει γευτεί την χαρά της νίκης ακόμη στο πρωτάθλημα της Football League 2 (έχει δύο ισοπαλίες), ωστόσο θα καταφέρει να ανακάμψει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να πετύχει τους στόχους του.

Αυτό τόνισε μιλώντας στο Sport24.gr ο 20χρονος αμυντικός του συλλόγου Δημήτρης Χατζηισαϊας, ο οποίος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, στους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπό του.

Αρχικά για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ο Δημήτρης Χατζηισαϊας είπε στο Sport24.gr: " Με τον Φωστήρα δεν μπήκαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο το παλέψαμε ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Και στο Κύπελλο με τον Πανσερραϊκό ήμασταν καλοί, αλλά και με την Καλαμάτα όπου μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να πάρουμε το ματς με τον Ρούβα οπωσδήποτε. Παίζουμε και εντός έδρας και αυτό μας βοηθάει".

Όσο για τους στόχους της ομάδας ο αμυντικός της Γλυφάδας τονίζει: " Στόχος της Γλυφάδας όπως και την περσινή σεζόν είναι η άνοδος. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Άλλωστε στον σύλλογο είναι όλα πολύ καλά. Το κλίμα είναι οικογενειακό, ενώ δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα".

Για τους προσωπικούς τους στόχους είπε: " Να πάει καλά η ομάδα, γιατί έτσι θα πάω και εγώ καλά. Θα βοηθήσω όσο μπορώ ώστε να καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία" και πρόσθεσε για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους:

" Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν με απασχολεί αυτή τη χρονική περίοδο. Αυτό που προέχει είναι να παίξω όσο καλά μπορώ και να βοηθήσω τον σύλλογο".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ