Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέσσερις μεταγραφές ο Κεραυνός Γλυφάδας

Τέσσερις μεταγραφές ο Κεραυνός Γλυφάδας
INTIME SPORTS

Ο Κεραυνός Γλυφάδας ανακοίνωσε την απόκτηση με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό των Βασιλόγιαννη και Βαλεριάνου. Απέκτησε επίσης τους Λερογιάννη και Σαμουράκη

Σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε την Τετάρτη (18/1) ο Κεραυνός Γλυφάδας ο οποίος θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία απέκτησαν με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, τους Βαλεριάνο και Βασιλόγιαννη, ενώ επίσης ανακοίνωσαν και τις μεταγραφές των Λερογιάννη και Σαμουράκη.

" Η ΠΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ των κυρίων Ανδρέα Βασιλόγιαννη 21 ετών, επιθετικό χαφ, και Γιώργο Βαλεριάνο, αμυντικό, επίσης 21 ετών. Και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι μέλη των εθνικών μας ομάδων νέων, με συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κύριο Μαρινάκη, όσο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κύριο Γιάννη Βρέντζο για την συνεργασία", ανέφερε η ανακοίνωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Για τις μεταγραφές των Βαγγέλη Λερογιάννη και Φάνη Σαμουράκη η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού μέσου (20 ετών) Λερογιάννη Ευάγγελου με μεταγραφή από την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ. Το νέο μας απόκτημα είχε συμμετοχή σε όλους τους φετινούς αγώνες της πρώην ομάδας του, πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον νεαρό (22 ετών) ακραίο μέσο Σαμουράκη Φάνη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε με την ομάδα του Μακεδονικού και της Νέας Ζίχνης".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ