Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σεφτέ με δύο μεταγραφές ο Πλατανιάς

Σεφτέ με δύο μεταγραφές ο Πλατανιάς
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε τις δύο πρώτες της μεταγραφές για την νέα περίοδο, καθώς συμφώνησε με τους Γιάννη Περδικάκη και Αντώνη Μανουσάκη

Τις δύο πρώτες της μεταγραφές για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε το Σάββατο η ΠΑΕ Πλατανιάς, καθώς συμφώνησε για τα επόμενα τρία χρόνια με τους Γιάννη Περδικάκη και Αντώνη Μανουσάκη.

" Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Περδικάκη και του Αντώνη Μανουσάκη, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια, αποτελώντας τις δύο πρώτες μετεγγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Περδικάκης, η θέση του οποίου είναι δεξιός χαφ εξτρέμ, γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1992 και αγωνιζόταν στον Μινώταυρο Μουρνιών, με τον οποίο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' Τοπική Κατηγορία Χανίων. Μάλιστα, με τον Μινώταυρο σημείωσε 18 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ελευθέριο Βενιζέλο και στους Νέους Χανίων.

Ο Μανουσάκης, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, φορούσε τη φανέλα του Οδυσσέα Νυδρίου (5ος όμιλος Περιφερειακού) γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1990 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Παλαιόχωρα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού και από εκεί στους Ερασιτέχνες του ΟΦΗ. Επίσης, έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟ Κρουσώνα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Περδικάκης μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας δήλωσε πως: " Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πλατανιά. Ελπίζω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να μπορέσω να αγωνιστώ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Διάλεξα τον Πλατανιά γιατί είναι ένα σωματείο υγιές και νοικοκυρεμένο και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα από την περσινή περίοδο".

Από την πλευρά του ο Μανουσάκης ανέφερε: " Ήταν σκοπός μου να επιστρέψω στα Χανιά μετά από ένα διάστημα που ήμουν εκτός Κρήτης. Μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία να γυρίσω και χαίρομαι πολύ που θα παίξω σ' ένα σωματείο οργανωμένο που έχει προοπτικές. Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα υγιής και φιλόδοξη.

Εύχομαι η παρουσία μου στον Πλατανιά να με βοηθήσει προσωπικά αλλά και να φανώ χρήσιμος έτσι ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που θα θέσει. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε μία πορεία ανάλογη της περσινής και γιατί όχι, ακόμα καλύτερη".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ