Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βελέντζας: "Έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε"

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βελέντζας: "Έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟ Ρουφ στο ματς με την Παναχαϊκή έπρεπε να χάσει και έχασε, σύμφωνα με τον Λευτέρη Βελέντζα ο οποίος ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου και τους αστυνομικούς που φύλαγαν την αποστολή της ομάδας στην Πάτρα. Νέα "λεκτική επίθεση" του Κούγια σε ΠΑΟ Ρουφ και Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΠΑΟ Ρουφ στο ματς με την Παναχαϊκή, έπρεπε να χάσει και έχασε σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λευτέρης Βελέντζας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο βοηθός του Μίλτου Γκόφα, έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και όλα όσα έγιναν κατά την διανυκτέρευση της αποστολής της Αθηναϊκής ομάδας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Βελέντζας: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι γίνονται σημαντικά βήματα, για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε πολύ τους γιατρούς του νοσοκομείου και τους αστυνομικούς που φύλαγαν τα δωμάτια μας χθες το βράδυ. Σήμερα έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε! Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή, και περιμένω και εγώ με αγωνία την επόμενη εκπομπή του Blue Sky".

Σε ερώτηση τι συνέβη στο ξενοδοχείο απάντησε: " Είκοσι-είκοσι πέντε χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο δεν τα έχω ζήσει ποτέ. Το ξενοδοχείο είναι γεμάτο κάμερες, μπορείτε να δείτε τι έγινε ακριβώς!

Ο παίκτης της ομάδας Μπαρμπούδης, πήγε να πάρει καφέ, και του επιτέθηκε ο Κούγιας και οι σκηνές που ακολούθησαν είναι από ελληνική ταινία. Όταν θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, δεν κάνουμε τέτοια πράγματα".

Κούγιας: "Η Παναχαϊκή είναι η πιο καθαρή ομάδα"

Από την πλευρά της Παναχαϊκής, ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης δεν έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου, λόγω στομαχικών διαταραχών, όπως ανέφεραν άτομα της διοίκησης, ωστόσο δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας: " Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, οι πίκρες που πέρασα από τότε που πήρα την ομάδα είναι πολύ περισσότερες από τις χαρές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στον προπονητή. Η μεγάλη αυτή ομάδα, έχει μπροστά της τρεις ακόμα πραγματικούς τελικούς.

Αυτή η μεγάλη ομάδα των δικών μας παικτών, μεγαλώνει ανάμεσά μας, βρίσκεται απέναντι από ομάδες…τυχοδιώκτες. Έτσι, είναι και ο ΠΑΟ Ρουφ, αυτό το υποκείμενο ο προπονητής, όταν συνταξιοδοτήθηκε από την τράπεζα, και επειδή το παιδί του σπουδάζει στην Πάτρα, τον λυπήθηκα και του είπα να γίνει διευθυντής όταν είχε φύγει ο Σταθάκης, ποτέ δεν του είπα να γίνει προπονητής. Χθες το βράδυ μαζί με τους μισθοφόρους παίκτες του νόμισαν ότι μπορούσαν να μας ειρωνευτούν.

Η Παναχαϊκή παίρνει πανάξια την άνοδο, είναι η πιο καθαρή ομάδα του πρωταθλήματος. Συλλυπητήρια στον κ. Βελέντζα, τον κ. Γκόφα, τον κ. Κουνάβη… Το κακό μάτι και πνεύμα εύχομαι να μην πιάσει, θα περιμένουμε μέχρι το τελευταία να πανηγυρίσουμε και τότε θα πούμε ποιοι πραγματικά μας βοήθησαν, ποιοι ήταν οι πραγματικοί οπαδοί μας. Την άλλη Τετάρτη παίζουμε με τον Απόλλωνα μια επίσης βρώμικη ομάδα".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ