Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καλοπήτας: "Οι ποδοσφαιριστές μου είναι πρωταθλητές"

Καλοπήτας: "Οι ποδοσφαιριστές μου είναι πρωταθλητές"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής των Τραχώνων, Ηλίας Καλοπήτας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την νίκη απέναντι στον ΠΟΑ και να κερδίσει το εισιτήριο για την Football League.

Οι Τράχωνες βρίσκονται μια ανάσα από την άνοδο στην Football League καθώς πρέπει να κερδίσουν τον ΠΟΑ την τελευταία αγωνιστική και ο προπονητής τους είναι αισιόδοξος.

"Πρόκειται για μια αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων με διαφορετικούς στόχους. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά θεωρώ ότι ο ΠΟΑ έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα. Από την πλευρά μας, δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του Σαγανά τον οποίο θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου, κάτι για το οποίο έχω αναφερθεί πολλές φορές. Η αγωνιστική τους συμπεριφορά είναι τέτοια, που με γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το επιθυμητό στόχο που είναι η νίκη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές μου είναι πρωταθλητές."

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ