Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γκουλής: "Η διοίκηση μας δίνει σιγουριά"

Γκουλής: "Η διοίκηση μας δίνει σιγουριά"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γκουλής μίλησε για τον ΑΟ Γλυφάδας και την παρουσία του μεγαλομετόχου Βίκτωρα Ρέστη στον σύλλογο.

Ο έμπειρος προπονητής Νίκος Γκουλής, μίλησε στην εφημερίδα το "ΦΩΣ", για τον ΑΟ Γλυφάδας μία πολύ δυνατή οικονομικά ομάδα με την παρουσία του Βίκτωρα Ρέστη στο τιμόνι.

Αναφέρθηκε στους στόχους του ΑΟ Γλυφάδας και τα φαβορί για την άνοδο. Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

Για την παρουσία του Βίκτωρα Ρέστη στην ομάδα: " Εντάξει, τι να λέμε, ότι κάθε μήνα άπαντες πληρώνονται στην ώρα τους; Είναι ένας άνθρωπος που κινείται σε επίπεδο κορυφής ανά τον κόσμο. Θα ήθελαν να τον έχουν πολλές ομάδες στη Σούπερλίγκα. Αυτός θα συντηρούσε με μεγάλη άνεση τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ".

Του έχουν κάνει κρούση στο παρελθόν να αναλάβει μεγάλη ομάδα: " Απ' ότι λέγεται στην πιάτσα ναι. Και από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν... Αρνήθηκε για δικούς του λόγους. Μας δίνει ασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα και νιώθουμε υποχρέωση να είναι οι επιδόσεις ανάλογες των προσπαθειών της διοίκησης. Και όταν λέω διοίκηση, εννοώ και τον πρόεδρο κ. Καλογερόπουλο και τον διευθυντή κ. Σπύρου και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Σέβονται και μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας και τους έχουμε εμπιστοσύνη".

Θα ανέβετε φέτος κατευθείαν; Aν και νεοφώτιστοι;

" Η ομάδα αυτή έφυγε πολύ γρήγορα από τον ερασιτεχνικό και μπήκε σε επαγγελματικά πρότυπα. Από τα τοπικά ερασιτεχνικά πήγε στην Δ' Εθνική, πήγε στην Γ΄Εθνική και τώρα κοιτάει για κάτι παραπάνω. Είναι δύσκολη κατηγορία, απρόβλεπτη, υπάρχουν ομάδες που είναι αξιόλογες. Να ξέρεις ότι στις χαμηλές κατηγορίες το ποδόσφαιρο δυσκολεύει. Για πολλούς λόγους.

Έχουμε μια φιλοσοφία να σεβόμαστε τον αντίπαλο και να πηγαίνουμε από ματς σε ματς. Για την ακρίβεια, από ματς σε προπόνηση και από προπόνηση σε ματς. Για να πας στον πρώτο όροφο πρέπει να έχεις γερά θεμέλια και για να πας στον δεύτερο όροφο πρέπει να έχει γερό πρώτο όροφο. Πάμε βήμα βήμα και κοιτάμε βραχυπρόθεσμα τα αποτελέσματα, διότι αυτά δείχνουν τους μακροπρόθεσμους στόχους. Πιο ισχυρές ομάδες από τις υπόλοιπες θεωρώ τους Απόλλων Αθηνών, Χανιά και Καλαμαριά".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ