Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλικό στην Ελασσόνα ο Τύρναβος

Φιλικό στην Ελασσόνα ο Τύρναβος
INTIME SPORTS

Ο Τύρναβος ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν και θα ξεκινήσει μια σειρά φιλικών αγώνων για να μονταριστεί η ομάδα. Πρώτο ματς την Δευτέρα με την Ελασσόνα

Η ομάδα του Τυρνάβου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο βουνό της Σαμαρίνας και έφτασε η ώρα για τα φιλικά παιχνίδια προκειμένου ο Μιχάλης Ζιώγας να μοντάρει την ομάδα και να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Οι παίκτες της Θεσσαλικής ομάδας, θα έχουν ρεπό το σαββατοκύριακο, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα, ενώ για την Τρίτη (18.30) έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στο τεχνικό επιτελείο του Τυρνάβου, από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα. Όλοι οι νέοι παίκτες έδειξαν τον απαιτούμενο επαγγελματισμό και με την βοήθεια των παλαιότερων κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δυνατό και επιτυχημένο σύνολο.

Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα είναι οι Δημοσθένης Τζέκος, Ιακωβάκης Γιώργος, Λάππας Γιώργος, Σουλίδης Νίκος, Διαμαντίδης Κώστας, Μπαξεβάνος Αστέριος, Νόνης Χρήστος, Απόστολος Σφάκας, Ερμής Μεζίνι και Χρήστος Ντάλλας.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ