Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League

Λίγες στροφές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος της Football League 2, αρχίζουν σιγά σιγά να ξεχωρίζουν οι ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια ανόδου. Πιο καθαρά φαίνονται τα πράγματα στον 2ο όμιλο, πιο περίπλοκα στον 1ο. Διαβάστε αναλυτικά, ποιες ομάδες αναμένεται να βλέπουμε τη νέα χρονιά στην Football League.

Το πρωτάθλημα της Fooball League 2, έχει μπει στην τελική του ευθεία με 4 αγώνες ακόμα να απομένουν για τον 2ο όμιλο, ενώ 7 απομένουν για την ολοκλήρωση του 1ου ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά και την αποβολή του Εθνικού Αστέρα από το πρωτάθλημα, ο 1ος όμιλος, όπως και ο δεύτερος συνεχίζει με 12 ομάδες, ενώ οι αντίπαλοι του Αστέρα έχουν ρεπό, παίρνοντας το ματς (και τους 3 πόντους) στα χαρτιά.

Πώς διαγράφεται όμως ο χάρτης των ομάδων που είναι κοντά στην άνοδο, ή την έχουν εξασφαλίσει, αυτή τη στιγμή;

Μετά και την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την ΕΠΟ, από την Football League 2, θα προβιβαστούν έντεκα ομάδες. Οι έξι θα είναι από τον 1ο όμιλο, ενώ οι άλλες πέντε από τον 2ο.

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League

2ο όμιλο, όπου απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές ακόμα, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς εξασφάλισε ήδη την μαθηματική άνοδό του στην Football League της νέας χρονιάς. Οι Πόντιοι, μετά και το 1-1 με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου για την 18η αγωνιστική, έφτασαν τους 40 βαθμούς, βρισκόμενοι στην 1η θέση του 2ου ομίλου κι είναι έτσι η πρώτη ομάδα που θα βρίσκεται σίγουρα στη Football League του χρόνου.

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League

Αναγέννηση Καρδίτσας, ακολουθεί τα βήματα του Απόλλωνα, καθώς βρίσκεται κι αυτή μόλις ένα βαθμό μακριά από την μαθηματική της άνοδο. Οι Θεσσαλοί, μπορεί να γνώρισαν την ήττα μετά από πολύ καιρό, ωστόσο, βρίσκονται στη 2η θέση, 3 βαθμούς πίσω από την Καλαμαριά (37 βαθμοί), κι έναν μακριά από την Football League.

Ακριβώς ένα βαθμό πίσω από την Αναγέννηση Καρδίτσας, βρίσκεται η Κασσιόπη. Η Κερκυραϊκή ομάδα έχει 36 βαθμούς, βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και είναι κι αυτή ένα βαθμό μακριά από την άνοδο. Αν και ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Δόξας Κρανούλας εντός έδρας, (1-0), βλέπουν πλέον το όνειρο της ανόδου να είναι πολύ κοντά.

Related content Αιγινιακός. Η ομάδα από το Αιγίνιο της Πιερίας, κάνει όνειρα για άνοδο στη Β' Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς, σε απόσταση 6 βαθμών από τον 5ο, Εθνικό Σιδηροκάστρου. Νίκησε για την 18η αγωνιστική την Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1, κλειδώνοντας το εισιτήριο ανόδου, εκτός κι αν αυτοκτονήσουν στο φινάλε.

Όσο αφορά το 5ο και τελευταίο εισιτήριο του 2ου ομίλου, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο ποια ομάδα θα το καταλάβει. Εθνικός Σιδηροκάστρου με 27 βαθμούς και Βατανιακός με 25 βαθμούς, είναι οι κύριοι διεκδικητές. Ωστόσο, Τύρναβος (23 βαθμοί) ή Ζάκυνθος (22 βαθμοί) μπορεί να πιστέψουν σε μια έκπληξη. Δείτε τη βαθμολογία του 2ο ομίλου της Football League 2 μέχρι και την 18η αγωνιστική:

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League

Τώρα όσο αφορά τον 1ο όμιλο της Football League 2, είπαμε εκεί τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το πρωτάθλημα εκεί, βρίσκεται 7 στροφές πριν από το φινάλε και όλα είναι ακόμα ρευστά, ωστόσο κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει.

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League

Παναιγιάλειος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς, και ένα από τα 6 εισιτήρια, θα είναι δικό του. Περνώντας με 1-2 από την Καλαμάτα, η ομάδα του Αιγίου έμεινε μόνη πρώτοι στον όμιλο, πηγαίνοντας ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο.

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League

Αχαρναϊκός, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση, έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τον Παναιγιάλειο, μετά και την ήττα του με 1-0 από την Γλυφάδα. Ωστόσο, οι Μενιδιώτες είναι πολύ κοντά στην άνοδο, και το μόνο που μένει πλέον είναι και η μαθηματική της επιβεβαίωση στις επόμενες αγωνιστικές.

Στις θέσεις 3, 4 και 5 του 1ου ομίλου βρίσκονται οι Φωστήρας (30 βαθμοί), Επισκοπή (30 βαθμοί) και Αστέρας Μαγούλας (28 βαθμοί) αντίστοιχα. Οι ομάδες αυτές έχουν έναν αγώνα λιγότερο από τις υπόλοιπες, έχοντας παίξει 16 παιχνίδια. Βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις προνομιούχες θέσεις, έχοντας σοβαρό προβάδισμα από τους υπόλοιπους στη διεκδίκηση των εισιτηρίων ανόδου.

Από και πέρα γίνεται ένα "ροντέο" με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το 6ο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στη Football League. Η Γλυφάδα μετά και τη νίκη της με 1-0 επί του Αχαρναϊκού, έχει 24 βαθμούς, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η προνομιούχο θέση.

Ακριβώς από κάτω της βρίσκεται η Κόρινθος με 22 βαθμούς, μετά το 1-1 με τον Ρούβα, και θα προσπαθήσει μέχρι τέλους για την άνοδο.

Τα Χανιά, πραγματοποίησαν την έκπληξη της αγωνιστικής, νικώντας εκτός έδρας την Επισκοπή με 0-3. Μπήκαν ξανά στο κόλπο ανόδου και κάνουν όνειρα για την 6η θέση. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 8η θέση με 22 βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Πανηλειακός αντίθετα έμεινε στο 1-1 με την Προοδευτική, και έμεινε λίγο πίσω στο παιχνίδι ανόδου. Είναι στην 9η θέση και στους 22 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Δείτε τη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Football League 2 όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες για... Football League
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ