Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ερμής Ζωνιανών: "Δεν φοβόμαστε ούτε δέκα ΑΕΚ"

Ερμής Ζωνιανών: "Δεν φοβόμαστε ούτε δέκα ΑΕΚ"

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο Ερμής Ζωνιανών ενόψει της Γ' Εθνικής. Διαβάστε τι ανέφερε στην ομιλία του προς τους παίκτες ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κάββαλος και τι είπε για την ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Ερμή Ζωνιανών θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και τα όνειρα που έχουν στον σύλλογο είναι μεγάλα.

Αυτό φάνηκε άλλωστε και κατά την πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου του Ρεθύμνου ενόψει της νέας σεζόν με την διοίκηση και του παίκτες να θέλουν να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας.

Η ομάδα των Ζωνιανών που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές θέλει να είξει ότι δεν ήταν τυχαία η περσινή επιτυχία με την άνοδο στη Γ' Εθνική και ότι θα έχει και συνέχεια.

Παράλληλα η διοίκηση έστειλε το δικό της αγωνιστικό μήνυμα τονίζοντας πως στα Ζωνιανιά δεν φοβούνται για την πορεία της ομάδας στην κατηγορία, ακόμη και αν έχουν δέκα ΑΕΚ στον όμιλο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Κάββαλος, μετά τον αγιασμό ανέφερε στους παίκτες: " Καλώς ήρθατε στο χωριό μας, σας εύχομαι καλή χρονιά πάντα με υγεία, χαρά. Η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με αρκετά νέα πρόσωπα, νομίζω ότι έχουμε κάνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Εξαρτάται από σας, αν γίνουμε μια γροθιά προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι δε θα φοβόμαστε τίποτα. Και δέκα ΑΕΚ να είναι στον όμιλο, δε φοβόμαστε. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, είναι δύσκολο αλλά έτσι πορευτήκαμε και πέρυσι".

Στην πρώτη συγκέντρωση του Ερμή, παρόντες ήταν και οι νεοαποκτηθέντες. Πρόκειται για τους Kερετζή, Ρουσάκη,Κανδηλάκη, Γκουτσέλη, Σταυρακάκη, Κοζανίδη, Πλουσή, Γκούγκα, Σφακιωτάκη, Χατζιάδη, Μπέρκη. Απών μόνο ο Αριστινείδης.

O τεχνικός του Ερμή Μανόλης Σουτζής είπε: " Πήραμε καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Ο στόχος είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα".

Ο Στέλιος Κοζανίδης ανέφερε: " Ξεκινάμε με όρεξη. Γίνεται μια καλή προσπάθεια. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά".

Πηγή: prismasport.gr

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ