Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΕΚ-Μανδραϊκός 8-0

ΑΕΚ-Μανδραϊκός 8-0
INTIME SPORTS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρέσεβιτς ο οποίος σκόραρε (τρία τέρματα) και σέρβιρε η ΑΕΚ διέλυσε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με 8-0 τον Μανδραϊκό. Ανάκογλου (2), Πλατέλλας, Πεταυράκης και Χουστουλάκης (αυτ.) τα υπόλοιπα γκολ.

Με τον Μπρέσεβιτς να είναι σε μεγάλη μέρα η ΑΕΚ διέλυσε με 8-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Μανδραϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Ο επιθετικός της Ένωσης έκανε ότι ήθελε στους αντίπαλους αμυντικούς και με τρία γκολ και δύο ασίστ οδήγησε την ομάδα του σε μια πολύ εύκολη νίκη.

Super BALL την Κυριακή (2/2) με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Σέντρα εκπομπής στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ. Καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βασίλης Ρόβας, ο οποίος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Τα υπόλοιπα γκολ της ομάδας του Τραϊνού Δέλλα πέτυχαν οι Ανάκογλου (δύο), Πλατέλλας, Πεταυράκης και ο Χουστουλάκης με αυτοκόλ. Με το "τρίποντο" αυτό η ΑΕΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας του 6ου ομίλου με 38 βαθμούς.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Συννεφιά

Διαιτητής: Κεκελός (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Μπρέσιακας (Αιτ/νίας), Σπυριδόπουλος (Αιτ/νίας)

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Γεωργέας (65' Τσούπρος), Ρόβας, Κορδέρο (65' Κατσικάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (72' Τσεβάς).

Μανδραϊκός (Βογιατζής): Χρόνης, Χουστουλάκης, Κουσούρης (61' Λελούδας), Μεσσήνη, Κολτσίδας, Αγκόλι, Μπιλίτσης, Μπούγιας, Καϊμακούδης, Ζαχαράτος (85' Κανάκης), Σερέπας.

Κίτρινες κάρτες: Πεταυράκης (38', ΑΕΚ)-Κουσούρης (40', Μανδραϊκός)

Γκολ: Μπρέσεβιτς (15', 29', 39', ΑΕΚ), Ανάκογλου (46', 54', ΑΕΚ), Πλατέλλας (64', ΑΕΚ), Πεταυράκης (70', ΑΕΚ), Χουστουλάκης (88', αυτογκόλ)

Ανασκόπηση αγώνα

Η ΑΕΚ μπήκε με όρεξη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ δείχνοντας πως ήθελε να "καθαρίσει" από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πόποβιτς έκανε το σουτ με τον Χρόνη να διώχνει την μπάλα. Ο Μανδραϊκός προσπάθησε να απαντήσει στο 8ο λεπτό με τον Καϊμακούδη, με τον Καραγκιολίδη να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ ήρθε στο 12ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ Πλατέλλα, ο Κορδέρο έκανε το τακουνάκι, η μπάλα έφτασε στον Πόποβιτς ο οποίος έκανε την κεφαλιά με τον Χρόνη να διώχνει την μπάλα.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ επιχείρησε δύο σουτ από τη μικρή περιοχή, με Μπρέσεβιτς και Ντακόλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στους αμυντικούς.

ΑΕΚ-Μανδραϊκός 8-0
INTIME SPORTS

Τρία λεπτά αργότερα (15') η Ένωση άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Πλατέλλα η άμυνα του Μανδραϊκού έκανε λάθος και ο Μπρέσεβιτς με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 21' ένα σουτ από τον Ζαχαράτο ήταν άστοχο, ενώ στο 29' ο Μπρέσεβιτς με δυνατό σουτ από κάθετη πάσα του Ανάκογλου διαμόρφωσε το 2-0 για την ΑΕΚ.

Ο Ανάκογλου δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 39' και πάλι ο Μπρέσεβιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Πήρε την σκυτάλη ο Ανάκογλου

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανάκογλου ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη από τον Μπρέσεβιτς. Στο 46' ο αμυντικός μέσος της Ένωσης πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε και το σουτ κάνοντας το 4-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα (54') Μπρέσεβιτς και Ανάκογλου συνδυάστηκαν ωραία και ο δεύτερος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 64' ήταν η σειρά του Πλατέλλα να χριστεί σκόρερ (6-0) από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Μπρέσεβιτς.

Έξι λεπτά αργότερα η ΑΕΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0 με ωραίο δυνατό σουτ του Πεταυράκη από αριστερά.

Στο 81' ο Ντακόλ προσπάθησε από το ύψος του πέναλτι να νικήσει τον Χρόνη, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα.

Το τελικό 8-0 για την ΑΕΚ διαμορφώθηκε στο 88', όταν ο Τσουκαλάς έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Χουστουλάκης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ