FOOTBALL LEAGUE

Βοσνιάδης: "Ο Απόλλων είναι ομάδα επιπέδου Superleague"

Βοσνιάδης: "Ο Απόλλων είναι ομάδα επιπέδου Superleague"
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί του ΟΦΗ και την πρόκριση του Απόλλων Σμύρνης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Απόλλων πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς νίκησε 2-0 στην παράταση τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Απόλλωνα έδειξαν θέληση και πίστη στον στόχο τους. Απέδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν ομάδες της Superleague και κάτι ανάλογο θα κάνουν με τον επόμενο αντίπαλο στον θεσμό τον Πανθρακικό.

Ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο Sport24.gr για την επιτυχία της ομάδας του και τους στόχους της τόσο στο Κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα.

Επισήμανε ότι οι παίκτες του πίστεψαν στη νίκη και δικαιώθηκαν ενώ τόνισε ότι ο Απόλλων είναι ένα οργανωμένο σωματείο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες της Superleague.

" Ο ΟΦΗ για μας ήταν μία πρόκληση. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ωστόσο, το Κύπελλο δεν μας αφήνει αδιάφορους. Παίζουμε πάντα για τη νίκη, διασκεδάζουμε τα ματς του Κυπέλλου και όπου μας βγάλει.

Πρώτο μας μέλημα ήταν να μην δεχτούμε γκολ και μετά να κοιτάξουμε να βάλουμε ένα ώστε να μας φύγει το άγχος. Το καταφέραμε και σημαντικό ρόλο έπαιξε η διάθεση των παικτών που ήθελαν την πρόκριση και την διάκριση.

Θέλαμε να αποδείξουμε ότι ο Απόλλων δεν έχει μεγάλες διαφορές από τις ομάδες της Superleague. Είμαστε ευχαριστημένοι και για τον κόσμο του Απόλλων που καταφέραμε να τον ικανοποιήσουμε καθώς είχε χρόνια να ζήσει κάτι ανάλογο απέναντι σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ".

O ρόλος της διοίκησης: " O Aπόλλων είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Ό,τι πρόβλημα προκύψει λύνεται άμεσα. Με την διοίκηση υπάρχει καλή συνεργασία. Όσον αφορά τις υποδομές και τη λειτουργία του συλλόγου ο Απόλλων δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες της Superleague.

Eίναι ιστορική ομάδα και θεωρώ ότι αν αλλάξει κατηγορία αυτό θα γίνει μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς διοικητικά και οργανωτικά είναι ήδη ψηλά. Είναι μία ομάδα χωρίς προβλήματα. Ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής και οι συνεργάτες του τρέχουν καθημερινά ώστε να μην μας λείψει τίποτα".

Το πρωτάθλημα και ο επόμενος αγώνας του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό: " Για το πρωτάθλημα έχουμε μια σταθερή πορεία από την 1η αγωνιστική και θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι στόχος μας δεν είναι άνοδος.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας όπως και των υπολοίπων ομάδων και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε βάλει τις βάσεις για να επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία. Ο Απόλλων είναι από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και στόχος μας να είναι μόνο η κορυφή".

Για τον σκόρερ της ομάδας και το ρόστερ της: " O Mανιάς είναι ένας νεαρός ταλαντούχος παίκτης. Ήρθε από τον ΠΑΟ Ρουφ και λίγοι ήταν αυτοί που τον γνώρισαν. Είναι δυνατός, ψηλός, γρήγορος και έχει καλή επαφή με την εστία.

Είναι καλό παιδί και βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να πετύχει. Ωστόσο, έχει πολλά να κάνει και θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια. Το σημαντικό είναι ότι διαθέτει το μυαλό και την ωριμότητα να αναδείξει το ταλέντο του και να πετύχει.

Επίσης και οι άλλοι νεαροί παίκτες είναι πολύτιμοι για τον Απόλλων όπως και οι πιο έμπειροι και όλοι μαζί βοηθάνε στην καλή πορεία της ομάδας. Τόσο οι παίκτες μας όσο και εμείς έχουμε την φιλοδοξία να πετύχουμε".

Για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας ότι ο Πανσερραϊκός διαθέτει δυνατή έδρα και αξιόλογη ομάδα".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ