FOOTBALL LEAGUE

Τρίτη σερί νίκη τα Τρίκαλα, λυτρωτής Ζαϊρί για Ζάκυνθο

Τρίτη σερί νίκη τα Τρίκαλα, λυτρωτής Ζαϊρί για Ζάκυνθο
Τρίκαλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Ζαουάντ Ζαϊρί λύτρωσε (1-0) τη Ζάκυνθο κόντρα στην Καρδίτσα. Εύκολα (2-0) ο Κισσαμικός τον Παναιγιάλειο, ισόπαλο (0-0) το Καλλιθέα - Λαμία.

Την Κυριακή (27/3), αν όλα κυλούσαν φυσιολογικά στη Football League, θα έπρεπε να γίνουν επτά παιχνίδια στην 25η αγωνιστική. Τελικά πραγματοποιήθηκαν μόνο τέσσερα. Ο ΑΟΧ δεν πλήρωσε το εξοδολόγιο των διαιτητών και η Κέρκυρα πήρε το τρίποντο στα χαρτιά, η Παναχαϊκή έχει θέμα με το πιστοποιητικό συμμετοχής στην κατηγορία και ο αγώνας της με τον Αχαρναϊκό αναβλήθηκε, ενώ το Ολυμπιακός Βόλου - Εργοτέλης δεν έγινε, αφού εδώ και καιρό οι δύο ομάδες έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1

Εξαιρετικά τα καταφέρνει στα τελευταία της παιχνίδια η ομάδα των Τρικάλων. Ο ΑΟΤ πέρασε νικηφόρα (0-1) από την έδρα του Πανσερραϊκού. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 68' ο Πορτογάλος Σερτζίνιο Ριμπέιρο, με σουτ που κόντραρε και ξεγέλασε τον Ανδρούτσο. Ήταν επαγγελματικό τρίποντο αυτό για τους Θεσσαλούς, που έφτασαν στην τρίτη σερί επικράτηση (είχαν προηγηθεί οι νίκες με Καρδίτσα και Ελευσίνα). Αντίθετα, ο Πανσερραϊκός, που φυσικά έχει καπαρώσει την παραμονή, υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε, Ιωαννίδης (77' Ανδρέου), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (77' Δωματάς), Γιάντσης, Φουρτάδο (45' λ. τρ. Αγγελούδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σ.Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σερτζίνιο, Κοντοδήμος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν (46' Μουμίν), Ριζογιάννης, Nαβάρο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (77' Γκμπαλέ), Βρούτσινα (72' Ντόικιτς).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Κούλα (Ξάνθης)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-0

Η εξαιρετική πορεία του Κισσαμικού στην εφετινή Football League συνεχίζεται. Η ομάδα του Καστελλίου επικράτησε 2-0 του Παναιγιάλειου στα Χανιά, με δύο γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Μάντζης, το ένα στο 15' και το άλλο στο 18'. Πέρα από τα δύο τέρματα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Σεληνιωτάκη (20').

Τρίτη σερί νίκη τα Τρίκαλα, λυτρωτής Ζαϊρί για Ζάκυνθο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Αιγιώτες δεν έπαιξαν καλά, κάτι που ήταν επόμενο, αφού είχε προηγηθεί αποχή μιας εβδομάδας λόγω οικονομικών προβλημάτων.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Αυγενικού (83’ Πότσι), Ποκόνγκ (63’ Βαττής), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (77’ Σαπαλίδης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος):Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (80’ Μαυρόπουλος), Παπαχρήστος, Κολόκας (46’ Φωτιάς), Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (69’ Γκούφας), Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κορτέσης (Αθηνών)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0

Άλμα παραμονής έκανε η Ζάκυνθος. Η επτανησιακή ομάδα με γκολ του Ζαϊρί στο 66ο λεπτό κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στη Football League. Και να φανταστεί κανείς ότι το ματς ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ζάκυνθος πλησίασε την Αναγέννηση Καρδίτσας στους δύο πόντους και μπορεί να νιώθει πολύ πιο άνετα παρότι επίκειται η αφαίρεση τριών βαθμών (με αφαίρεση βαθμών θα τιμωρηθεί ο ΑΟΧ μετά τα όσα συνέβησαν με την Κέρκυρα).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Αποστόλου, Ζέλιος, Ζαϊρί (89' Ν. Πέττας), Κουρέλλας (77' Κάρδαρης), Σταματής (90'+2' Ρ. Πέττας), Κρόλ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Υφαντής, Μαυριάς, Τσιλούλης (68' Κοντός), Σκαθαρούδης (76' Πιτταράς), Μπιτέλης, Μούτσα

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΜΙΑ 0-0

Καλλιθέα και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Ελ Πάσο και σε συνδυασμό με τη νίκη των Τρικάλων απομακρύνθηκαν από την τετράδα της βαθμολογίας. Επρόκειτο για ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό.

Τρίτη σερί νίκη τα Τρίκαλα, λυτρωτής Ζαϊρί για Ζάκυνθο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα της Φθιώτιδας, για την οποία αυτή ήταν η 6η εκτός έδρας ισοπαλία, θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 36' με τον Πίντο και στο 86' με τον Καραγιάνη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Λουκάς Καραδήμος, ο τεχνικός της Καλλιθέας, στερήθηκε λύσεων, μια και απουσίαζαν οι διεθνείς με την Αλβανία Γκίνη - Ντουρμισάι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης (46' Σταύρου), Κατσικογιάννης, Μπέλης (76' Μπούζας), Φράγκος (56' Τζάκσον), Μασένα, Σμυρλής

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Τζόκιτς, Μπουλούλης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (65' Καραγιάννης), Καραλής (84' Σιλιγαρδάκης), Πίντο (81' Νεόφυτος).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

ΑΟΧ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-3 (α.α.)

Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από την... παρωδία στα Χανιά.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας):Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μ. Νύκταρης, Χατζηλιάδης, Σάντερσον, Τσούτσης, Γκέσιος, Δεινόπαπας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης):Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Μακρίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Αρναρέλλης, Μπαλντοβαλίεφ.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη των αγώνων.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Μαρτίου

Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 0-1 (57' Μαρουκάκης)

Κυριακή 27 Μαρτίου

Πανσερραϊκός - ΑΟ Τρίκαλα 0-1 (68' Σερτζίνιο)

Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (66' Ζαϊρί)

Κισσαμικός - Παναιγιάλειος 2-0 (15', 18' Μάντζης)

ΑΟ Χανιά - Κέρκυρα 0-3 (α.α.)

Καλλιθέα - Λαμία 0-0

Αχαρναϊκός - Παναχαϊκή (αναβολή)

Ολυμπιακός Βόλου - Εργοτέλης (ματαίωση)

Δευτέρα 28 Μαρτίου

Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης (18:00 ΟΤΕ, Δημ. Γήπεδο Ελευσίνας)

H βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 56

2. Κέρκυρα 55

...................................................

3. Απόλλων Σμύρνης 49

4. Τρίκαλα 46

5. Λαμία 41

6. Καλλιθέα 40

7. Κισσαμικός 37

8. Παναιγιάλειος 33

9. Πανσερραϊκός 32

10. Αναγέννηση Καρδίτσας 32

11. Αχαρναϊκός 31

12. Ζάκυνθος 30

13. ΑΟΧ 25

14. Αγροτικός 24

...................................................

15. Πανελευσινιακός 20

16. Παναχαϊκή 20

17. Ολυμπιακός Βόλου 13

18. Εργοτέλης 10

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και όχι μόνο.

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Σάββατο 2 Απριλίου

ΑΕΛ - Καλλιθέα

Κυριακή 3 Απριλίου

Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά

Κέρκυρα - Αχαρναϊκός

Παναχαϊκή - Λαμία

Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας

Εργοτέλης - Κισσαμικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου

ΑΟ Τρίκαλα - Ζάκυνθος

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ