FOOTBALL LEAGUE

Τριπλή ενίσχυση για Παναχαϊκή

Τριπλή ενίσχυση για Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτο (διεθνής με την Γουινέα), του Αλμίρ (πρώην παίκτης του Λεβαδειακού και του Αστέρα Μαγούλας) και του Χρήστου Λαμπάκη.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκής αναφέρουν:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή στην ποδοσφαιρική της ομάδα του διεθνούς σέντερ φορ με την Εθνική της Νέας Γουινέας, Barry Ousmane Elhadj (Pato). O Barry είναι 21 ετών, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και με την Εθνική Γουινέας έχει 7 συμμετοχές στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου και στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων και έχει πετύχει και ένα γκολ.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα της footballleagueστο δεύτερο γύρο με την ομάδα της ΠΑΕ Καβάλας, με το ψευδώνυμοPato, σε 17 παιχνίδια πετυχαίνοντας 8 γκολ και εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του.

Το κύριο χαρακτηριστικό τουPatoείναι η εντυπωσιακή ταχύτητα του και η εξαιρετική τεχνική του ειδικά στα τελειώματα των φάσεων. Προορίζεται να παίξει πίσω από τον Κοντογουλίδη, σαν περιφερειακός φορ που είναι και η ιδανική του θέση.

ΟPatoβρίσκεται ήδη στην Πάτρα για να αρχίσει προπονήσεις, μαζί με τονmanagerτου, και είναι αγωνιστικά απόλυτα έτοιμος αφού το τελευταίο παιχνίδι του ήταν πριν μια εβδομάδα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 2,5 χρόνια, του ποδοσφαιριστή Almir Junior De Brito Pineiro. Ο Almir είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, είναι αριστεροπόδαρος και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Λεβαδειακό με τον οποίο είχε 9 συμμετοχές και με τον Αστέρα Μαγούλας όπου είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Λαμπάκη. Ο Χρήστος Λαμπάκης είναι 34 χρονών, έχει αγωνιστεί στον Άρη, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πιερικό. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.Και οι δύο παίκτες θα συμμετέχουν από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ