FOOTBALL LEAGUE

''Τρένο'' στα play off ο Ηρακλής, νίκη στον Βόλο η ΑΕΛ

''Τρένο'' στα play off ο Ηρακλής, νίκη στον Βόλο η ΑΕΛ
Ηρακλής INTIME SPORTS

Απτόητος στα play off της Football League ο Ηρακλής, που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής. Η ΑΕΛ έφυγε νικηφόρα (0-1) από τον Βόλο, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό. (VIDEOS)

ΑΕΚ και Ηρακλής αποσπάστηκαν δέκα βαθμούς από την τρίτη θέση στα play off της Football League, μετά τις νίκες τους σε βάρος Απόλλωνα Σμύρνης και Παναχαϊκής, αντίστοιχα. Η ΑΕΛ ανέβηκε στην τριάδα μετά το ''διπλό'' στον Βόλο επί του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΛ 0-1

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά έχασε. Οι ''βυσσινί'' επικράτησαν με 1-0 των ''ερυθρόλευκων'', χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 49' με κεφαλιά ο Μπόγιοβιτς, έπειτα από λάθος του Γιαλούση και σέντρα του Σερζίνιο. Οι γηπεδούχοι, που έμειναν στον έναν βαθμό, είχαν δοκάρι στο 57' με πλασέ του Διαμαντόπουλου.

''Τρένο'' στα play off ο Ηρακλής, νίκη στον Βόλο η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):Ρίζος, Ζέρης (82' Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας (67' Μπαλντοβαλίεφ), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος):Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (87' Σαρακατσάνος), Ελιομάρ (74' Πινδώνης), Σερζίνιο (78' Ν' Γκεσάν), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-0

Με δύο γκολ του Πουρτουλίδη ο Ηρακλής έφτασε στην τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια των play off της Football League, επί της Παναχαϊκής. Ο Γηραιός αποδεικνύει ότι είναι θέμα χρόνου να εξασφαλίσει την άνοδο στη Superleague. Στο 40' ο Κυριακίδης ανετράπη από τον Γεωργακόπουλο και ο αρχηγός των γηπεδούχων έκανε με πέναλτι το 1-0. Λίγο νωρίτερα, στο 32', ο διαιτητής Ντίτσος, υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή, σε μαρκάρισμα του Ασίγκμπα πάνω στον Λουκίνα, αλλά πήρε την απόφαση πίσω, αφού πρώτα ήρθε σε συνεννόηση με τον βοηθό του. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 82', όταν ο Περόνε πάσαρε στον Πουρτουλίδη, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

''Τρένο'' στα play off ο Ηρακλής, νίκη στον Βόλο η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι (66' Καρασαλίδης), Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς (79' Ρομάνο), Κυριακίδης, Λουκίνας (73' Περόνε).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Αναστασόπουλος (68' Κυβελίδης), Ασίγμπα, Στεργίδης, Άλα, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Χαρτσιάς (46' Φουρλάνος), Μπουντόπουλος (86' Κορέτας), Γκαντιάγκα

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Κούχα Χασάν (Ξάνθης), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-1

''Τρένο'' στα play off ο Ηρακλής, νίκη στον Βόλο η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (46' Κρισάντους), Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας (75' Ζόριτς), Ανάκογλου (84' Ντούνης), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Λαγός (79' Ηρακλής), Σουάνης (69' Τζιώρας), Μπαμ Μπαμ (85' Λίτσης), Άρσιτς, Ανγκούλο.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play off

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-1 (49' Μπόγιοβιτς)

Ηρακλής - Παναχαϊκή 2-0 (41', 82' Πουρτουλίδης)

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-1 (61' Μπαρμπόζα, 90' Σοϊλέδης - 47' Ανγκούλο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

(σε τρεις αγώνες)

1. Ηρακλής 16

2. ΑΕΚ 16

3. ΑΕΛ 6

4. Απόλλων Σμύρνης 4

5. Ολυμπιακός Βόλου 1

6. Παναχαϊκή 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)

Τετάρτη 13 Μαΐου

ΑΕΛ - ΑΕΚ (18:00 ΟΤΕ, Αλκαζάρ)

Απόλλων - Ηρακλής (18:00 ΟΤΕ, Γήπεδο «Γ. Καμάρας»)

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Βόλου (18:00 ΟΤΕ, Δημ. Στάδιο Κορίνθου)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ