FOOTBALL LEAGUE

"Το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών"

"Το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών"

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του Φωκικού Γιώργος Σιμψερής μίλησε στο Sport24.gr, για την φετινή πορεία της ομάδας, το πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε και τους προσωπικούς του στόχους

Για την φετινή πορεία του Φωκικού στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε, το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών μίλησε στο Sport24.gr ο Γιώργος Σιμψερής.

Παράλληλα ο 22χρονος γκολκίπερ της ομάδας της Άμφισσας αναφέρθηκε και στην δική του απόδοση, όσο και στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σιμψερής στο Sport24.gr:

Για την φετινή πορεία της ομάδας στην Football League; " Η πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ ικανοποιητική. Πετύχαμε ιστορικές νίκες για τον σύλλογο κόντρα σε ομάδες όπως ο Εργοτελης, ο Ολυμπιακός βόλου και ο Ηρακλής και καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, όπου ήταν και ο στόχος μας.".

Για το αν βοήθησε η αλλαγή προπονητή; " Μέσα στην χρονιά είχαμε και την αλλαγή προπονητή αρχικά ξεκινήσαμε με τον κύριο Βαζεχα, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτός ο άνθρωπος για το ελληνικό ποδόσφαιρο,με την παρουσία του κερδίσαμε πάρα πολλά.

Στην συνέχεια ήρθε o κύριος Δημητρίου και αυτός βοήθησε γιατί έχει μεγάλη εμπειρία στην συγκεκριμένη πορεία και συνέβαλε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και κατ' επέκταση οι παίκτες; " Σίγουρα μέσα στην χρονιά υπήρχαν κάποιες δυσκολίες με το οικονομικό άλλα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαδημητρίου ήταν κοντά μας και προσπαθούσε να είναι συνεπής".

Για το αν υπήρχε βοήθεια από τον κόσμο στην Άμφισσα; " Ο κόσμος της Άμφισσας μας βοήθησε πάρα πολύ και στα εντός έδρας παιχνίδια και στα εκτός, προσπάθησε να μας εμψυχώσει για να καταφέρουμε τον στόχο μας, κάτι που έγινε πραγματικότητα".

Για την δική του προσωπική απόδοση; " Εγώ δούλευα πολύ σκληρά όλη την χρόνια και περίμενα την ευκαιρία αυτήν ήρθε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα και ανταμοιβή ήταν το χειροκρότημα του κόσμου. Θα μπορούσα να πάρω πιο πολλές ευκαιρίες, άλλα το σημαντικό είναι την στιγμή που χρειάστηκα ήμουν έτοιμος".

Για το αν υπάρχει συζήτηση να μείνει και τη νέα σεζόν; " Ακόμα δεν έχω έρθει σε επαφή με την διοίκηση για το μέλλον μου καθώς προέχει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ".

Για τους προσωπικούς του στόχους; " Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να συνεχίζω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά".

Για το πως είδε συνολικά το φετινό πρωτάθλημα της Football League και τα πλέι οφ; " Το Φετινό πρωτάθλημα ήταν το δυσκολότερο των τελευταίων χρόνων με ιστορικές ομάδες και δυνατά ροστερ. Ήταν ένας μαραθώνιος που κράτησε την αγωνία των φιλάθλων μέχρι το τέλος στα ύψη, τόσο στις πρώτες θέσεις, όσο και στις τελευταίες.

Μέσα από τέτοια δυνατά πρωταθλήματα, γινόμαστε και εμείς οι ποδοσφαιριστές καλύτεροι. Πιστεύω δίκαια αλλάξανε κατηγορία Απόλλωνας, Εργοτελης, Καλλονή. Όπως δίκαια ανέβηκε και ο Παναιτωλικος μέσω των πλέι οφ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ