FOOTBALL LEAGUE

Θα μάθει μπάλα στα Χανιά ο Σικαμπάλα

Θα μάθει μπάλα στα Χανιά ο Σικαμπάλα

Τα Χανιά ετοιμάζονται να κάνουν μία τεράστια μεταγραφή αφού έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Σικαμπάλα. Αναμένουν την απάντηση του παίκτη.

Το όνομα του Μαχμούντ Αμπντέλ Ράζεκ Σικαμπάλα μόνο άγνωστο δεν είναι στο ελληνικό κοινό. Ο 28χρονος πια Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί για μια διετία στον ΠΑΟΚ μετρώντας σε 23 συμμετοχές τέσσερα γκολ.

Το ταλέντο του είναι γνωστό το ίδιο όμως και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του ο οποίος δεν του έχει επιτρέψει να κάνει την καριέρα που μπορούσε.

Από τον Ιανουάριο του 2014 αγωνίζεται στην Σπόρτιγκ Λισαβόνας και προσπαθεί να αναστήσει την καριέρα του επί ευρωπαϊκού εδάφους. Η προσπάθεια του δεν έχει στεφθεί υπό επιτυχία αφού έχει υποπέσει σε κάποια πειθαρχικά παραπτώματα και για αυτό το λόγο αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση και η ομάδα των Χανίων. Ο σύλλογος της Κρήτης έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Αιγύπτιου άσου με τη μορφή του δανεισμού.

Μάλιστα, ο ΑΟΧ έχει καταθέσει την πρόταση του, η οποία φέρεται να είναι στα οικονομικά δεδομένα που ζητά ο παίκτης και περιμένει την απάντησή του. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ποιότητα του Σικαμπάλα είναι υπεραρκετή για τη Football League και εάν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση θα μιλάμε για μια εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, κίνηση.

Εξελίξεις δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και εντός της ημέρας (26/1).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ