FOOTBALL LEAGUE

Τέσσερις ομάδες στο κόλπο της ανόδου

Τέσσερις ομάδες στο κόλπο της ανόδου
INTIME SPORTS

Ο Αιγινιακός με μεγάλη ανατροπή επικράτησε της Νίκης Βόλου με 3-2 και ο Ηρακλής νίκησε τον Φωστήρα με 1-0 και πλέον τέσσερις ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι της Κασιόπης για την 2η θέση.

Μεγάλη μάχη για την απευθείας άνοδο αλλά και την θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την Super League θα γίνει στην Football League και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής. Καθώς πλην του Ολυμπιακού Βόλου που με το διπλό στην Κασσιόπη ξέφυγε από τους αντιπάλους του και είναι το πρώτο φαβορί πλέον τέσσερις ομάδες διεκδικούν την δεύτερη θέση και έχουν μειώσει την διαφορά από την ομάδα της Κέρκυρας.

Το πιο ωραίο παιχνίδι και θρίλερ σε εξέλιξη διεξήχθη στον Βόλο όπου ο Αιγινιακός έφυγε με το διπλό φτάνοντας σε μια μεγάλη επικράτηση καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 13' με πλασέ του Τζιώρα ενώ στο 17' με σκόρερ τον Ανιέτε ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκαναν το 2-0.

Ο Αιγινιακός μείωσε το σκορ στο 20' όταν σε σέντρα-σουτ του Γιατζιτζόγλου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Πριν την λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίδια με δυνατό σουτ του Ζούρκου που έκανε το 2-2.

Στο 70' ο Αιγινιακός έφτασε στην ολική ανατροπή όταν ο Κωνσταντινίδης με σουτ νίκησε τον Αποστολίδη και έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Νίκη Βόλου:Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκότοβος, Πινιέιρο, Μπακάλης (72' Σουλίδης), Ακασού, Ισαάκ (85' Τσίτας), Ρονκάτο (74' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

Αιγιανιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (88' Γεωργίου), Μανθάνο, Μπελόν (80' Δήμου), Γκέσιος (67' Πέντα), Κουτσοσπύρος.

Πήρε τους τρεις πόντους χάρη στο γκολ του Σαββίδη

Στο έτερο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής με ένα γκολ του Σαββίδη στο 61' με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ και λάθος του Γιαννιώτη πήρε το προβάδισμα που το διατήρησε μέχρι τέλους.

Μάλιστα η φιλοξενούμενη ομάδα του Φωστήρα αγωνιζόταν από το 67' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αχείμαστου.

Ηρακλής:Κολίτσης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Λίμα, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης(89' Σκόρτσα), Ονουάτσι (82' Κουρδάκης), Τσιλιανίδης (63' Σιατραβάνης), Ζάχορα.

Φωστήρας:Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Γκίνο (75' Μουστογιάννης), Κακαράς, Λύρας (46' Λεοντίου), Ρουγκάλας, Σεχολάρι (75' Τεγούση), Σμυρλής, Τασούλης, Ζιάμπαρης, Γαρουφαλιάς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Κασσιόπης: Βρονταράς, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκόμεζ, Κουτσόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μαραγκός Σουάνης, Καραδέμητρος, Μπαλντοβαλίεφ, Κόντος.

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Καρράς, Ρόκκας, Κριστομπάλ, Μπρέσκα, Καπετάνος, Μόνχε, Γκούρμα.

Χανιά( Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Σκάρος (74' Μουντόπουλος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης (66' Λουκίνας).

Ηρακλής Ψαχνών( Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Ντελέκος (77' Οχάτζα), Μπουμάλ, Σταματής (66' Κρητικός), Γκμπαγκουιντί, Καλαϊτζίδης (26' Μπακομήτρος).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Τρίτη 8/4/2014

ΑΟ Κασσιόπης - Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (Σουάνης 38'/ Καπετάνος 6', Γκούρμα 9')

Τετάρτη 9/4/2014

ΑΟ Χανιά - Ηρακλής Ψαχνών 0-1 (Τσιμόντζι 76' σουτ)

Α.Ε.Π. Ηρακλής - Φωστήρας 1-0 (Σαββίδης 61'),

Νίκη Βόλου - Αιγινιακός 2-3 (Τζιώρας 13', Ανιέτε 17'/Γιατζιζόγλου 20', Ζούρκος 40', Κωνσταντινίδης 70').

Η βαθμολογία των πλέι οφ (1η αγωνιστική)

1. Ολυμπιακός Βόλου 9

2. ΑΟ Κασσιόπης 6

3. Αιγινιακός 3

4. Ηρακλής Ψαχνών 3

5. Α.Ε.Π. Ηρακλής 3

6. Νίκη Βόλου 2

7. ΑΟ Χανιά 1

8. Φωστήρας 0

* Οι δυο πρώτοι παίρνουν απευθείας άνοδο, ενώ ο τρίτος θα παίξει έναν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο με τον 16ο της Superleague.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ