FOOTBALL LEAGUE

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των play out

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των play out
Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Φουρτάδο INTIME SPORTS

Άλμα παραμονής για τον Αχαρναϊκό, που νίκησε την Ερμιονίδα στο Μενίδι, για την 7η αγωνιστική των play out της Football League. Όρθιος στο Μπραχάμι ο Παναιγιάλειος που έμεινε τριάδα. Σπουδαίες νίκες για Τύρναβο και Ζάκυνθο στον βόρειο όμιλο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-1

Μόνο με θαύμα δεν θα κρατηθεί στη Football League ο Αχαρναϊκός, μετά τη νίκη του επί της Ένωσης Ερμιονίδας με 3-1. Ανώτερη η ομάδα του Μενιδίου, η οποία είναι πλέον μόνη πρώτη με 20 βαθμούς στον νότιο όμιλο και επί της ουσίας ψάχνει την πρωτιά. Στο 23' ο Σκεντεράι έκανε χέρι και ο Γέσιτς από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 1-0. στο 24'. Στο 31' ο Ταμπάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, ενώ στο 70' και πάλι ο Γέσιτς, με σουτ στην κίνηση, έγραψε το 3-0. Η ομάδα της Αργολίδας μείωσε σε 3-1 με πέναλτι του Παβίσεβιτς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος (61' Ίλιεφ), Γέσιτς, Καλογερόπουλος (84' Κολονέρος), Νιάρος, Χριστόπουλος, Αθανασίου (76' Τσιάμης), Παπατόλιος

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Σαμαράς, Παβίσεβιτς, Χατζησοφρωνίου (73' Συμελίδης), Ταπέ, Τσακόν, Σκεντεράι (81' Στάικος), Δωματάς, Όμο (64' Παρασκευόπουλος), Κολόκας, Μηλιώτης

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των play out
INTIME SPORTS

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-0

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Μπραχάμι ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναιγιάλειο. Οι ''κυανόλευκοι'' ήθελαν τη νίκη για να πιάσουν τους Αιγιώτες στους 16 βαθμούς, αλλά έμειναν στο 0-0. Ο βαθμός σαφώς και ικανοποιεί περισσότερους τους φιλοξενούμενους, όχι εξαιτίας της εμφάνισής τους, που ήταν εξαιρετική, αλλά επειδή έμειναν στην τριάδα που οδηγεί σε παραμονή και άφησαν στο -3 την Καλλιθέα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πίκολο, Γιαννίτσης, Αρναρέλλης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (46′ Τεγούσης), Μασάδο (59′ Μπέλης), Φράγκος, Ντουρμισάι (69' Τσίτας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας (79′ Ρουμπουλάκου), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Μωυσίδης, Ουρτάδο, Μπουρλάκης (86' Σταμογιάννος), Μίλιεβιτς (70′ Μπούνας), Φουρτάδο, Σκαρτσίλας.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-1

Καταδικαστική ισοπαλία για τον Ηρακλή Ψαχνών στην προσπάθεια για παραμονή. Η ομάδα της Εύβοιας ''κόλλησε'' στο 1-1 στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή και πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να καταλάβει μια θέση στην τριάδα. Οι γηπεδούχοι έμειναν από το 44' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάμπρου, ενώ με δέκα έμειναν και τα Ψαχνά στο 66' μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Οι Κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 77' με τον Δελήμπαση, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών ισοφάρισε στο 81' με πλασέ του Γουόρντεν από πάσα του Χρήστου Πατσατζόγλου.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Βέλιτς): Κελαϊδής, Πετράκος, Μανουσάκης, Νικόλτσης, Λάμπρου, Πιθαρούλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Πάλλας (87' Σπανουδάκης), Νικολακάκης, Δρακάκης (46' Μαραθιανός).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τ. Καβακάς): Μελίσσας, Παληγεώργος (64' Χ. Πατσατζόγλου), Νικολίτσης, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Μάκο, Μπακομήτρος, Πολίτης, Ίβκοβιτς (46' Γουόρντεν), Πουλάκος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των play out
INTIME SPORTS

Τέταρτη σερί νίκη για τον Τύρναβο, που πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας κατέκτησαν τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Ποκόνγκ στο 74', ύστερα από ασίστ του Γκούρτσα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απ. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Χαλούλος (60’ Στεργιανός), Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Παληγεώργος, Μιλουτίνοβιτς (56’ Ντατίδης), Ότα (58’Αλεξίου), Κυριάκος, Ποκόνγκ, Γκούρτσας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Κουλίδης (46’ Μίχος), Γκουγκούδης (69’ Μαυριάς), Νίκιτς, Τζέκος, Μπιτέλης (79’ Σαΐν), Βουτσιάς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0

Σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε τρεις αποβολές και οκτώ λεπτά διακοπής, η Ζάκυνθος επικράτησε με 1-0 του Αιγινιακού, στην πρώτη τους νίκη στα play out (η άλλη ήταν στα χαρτιά με τον Πιερικό). Η ομάδα της βόρειας Πιερίας έπαιζε από το 50' με εννέα παίκτες (45' Φαμπίνιο - 50' Πολύζος), ενώ η Ζάκυνθος έμεινε με δέκα στο 45', όταν αποβλήθηκε ο σκόρερ Αποστόλου. Στο 9' ο παίκτης των γηπεδούχων σούταρε και βρήκε στόχο, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Αποστόλου έκανε δυνατό τάκλιν στον Φαμπίνιο, με αποτέλεσμα να δεχτεί απευθείας την κόκκινη κάρτα. Ο μέσος του Αιγινιακού αποβλήθηκε με τη σειρά του για εξύβριση.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς (76΄ Καμπούρης), Νόνης, Κριτσμάρεβιτς, Οικονόμου, Αποστόλου, Βαρέλα (67΄ λ. τρ. Κυριακίδης), Λέκκας (68΄ Πιτταράς), Κρολ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Ά. Διγκόζης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιντσόγλου (79΄ Κυνηγόπουλος), Μπάρος, Λιόλιος (55΄ Ζούρκος), Φαμπίνιο, Ρίκκα, Πολύζος, Δερμιντζόγλου, Μπονίγια, Γουέλκαμ (58΄ λ. τρ. Καζάκης)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

PLAY OUT ΝΟΤΟΥ

Επισκοπή - Ηρακλής Ψαχνών 1-1 (77' Δελήμπασης - 81' Γουόρντεν)

Αχαρναϊκός - Ένωση Ερμιονίδας 3-1 (24', 70' Γέσιτς, 31' Ταμπάκης - 90' Παβίσεβιτς)

Καλλιθέα - Παναιγιάλειος 0-0

PLAY OUT ΒΟΡΡΑ

Τύρναβος - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (74' Ποκόνγκ)

Ζάκυνθος - Αιγινιακός 1-0 (9' Αποστόλου)

Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 0-3 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΝΟΤΟΣ

1. Αχαρναϊκός 20

2. Ερμιονίδα 18

3. Παναιγιάλειος 17

4. Καλλιθέα 14

5. Ηρακλής Ψαχνών 9

6. Επισκοπή 1

ΒΟΡΡΑΣ

1. Αγροτικός Αστέρας 16

2. Τύρναβος 14

3. Ζάκυνθος 14

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 13

5. Αιγινιακός 9

6. Πιερικός 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Play out (Νότος)

Τετάρτη 3 Ιουνίου

17:30 Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών Δημ. Κρανιδίου
17:30 Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος Δημ. Αχαρνών
17:30 Καλλιθέα - Επισκοπή Δημ. Στάδιο Αγίου Δημητρίου

Play out (Βορράς)

Τετάρτη 3 Ιουνίου

17:30 Αγροτικός Αστέρας - Αν. Καρδίτσας Γήπεδο Ευόσμου
17:30 Ζάκυνθος - Τύρναβος Δημ. Στάδιο Ζακύνθου
Πιερικός - Αιγινιακός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ