FOOTBALL LEAGUE

Συζήτηση σε καλό κλίμα Αδαμάκη και Δημητρίου

Συζήτηση σε καλό κλίμα Αδαμάκη και Δημητρίου
INTIME SPORTS

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κορυφής μεταξύ διοίκησης και τεχνική ηγεσίας για το μέλλον της ομάδας και το ρόστερ της. Διαβάστε σε ποια και μόνο περίπτωση θα ενισχυθούν οι Καισαριανιώτες.

Η μεταγραφική περίοδος, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης ανάμεσα στον πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα, Βασίλη Αδαμάκη και του προπονητή της Καισαριανιώτικης ομάδας Πέτρου Δημητρίου.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" αναφέρθηκε στο υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς το "πλήρες", και επεσήμανε ότι η πάρα πολύ καλή πορεία της ομάδας οφείλεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Πέτρος Δημητρίου επεσήμανε ότι η ομάδα του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχει αποδείξει πως διαθέτει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις σε κάθε θέση στο ρόστερ και έχει ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες που έχουν προκύψει από αγωνιστικά προβλήματα.

Μεταγραφή μόνο αν....

Ο τεχνικός της Καισαριανιώτικης ομάδας τόνισε στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αδαμάκη ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα οπότε αν προκύψουν κάποια κενά, τότε και μόνον τότε, θα εξετασθεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας.

Πρόεδρος και προπονητής αποφάσισαν λοιπόν να ξεκαθαρίσουν τα εσωτερικά θέματα στην ομάδα όπως το θέμα της εύρεσης οικονομικών πόρων και στην συνέχεια πλέον θα εξετάσουν το ενδεχόμενο εμπλοκής του Εθνικού Αστέρα στην μεταγραφική αγορά.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ