FOOTBALL LEAGUE

Στην κορυφή των play off ο Πλατανιάς

Στην κορυφή των play off ο Πλατανιάς
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς νίκησε με 1-0 την Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των play off της Football League και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκη και για την ΑΕΛ Καλλονής με 1-0 επί της Καλλιθέας

Στη κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play off της Football League με οκτώ βαθμούς είναι από την Κυριακή (24/6) ο Πλατανιάς, ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής νίκησε με 1-0 στο Μάλεμε την Παναχαϊκή.

Η ομάδα των Χανίων πήρε τη νίκη με γκολ του Ναζλίδη στο 10ο λεπτό, ενώ η Παναχαϊκή αγωνίστηκε από το 67' με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Ντίνας), ενώ στο 90' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Λαμπρόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο άλλο ματς των play off, στην Μυτιλήνη, η ΑΕΛ Καλλονής με γκολ του Ταραχούλσκι νίκησε με 1-0 την Καλλιθέα και έπιασε την Παναχαϊκή στο πέντε βαθμούς, με την Καλλιθέα να μένει δεύτερη με επτά.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play off:

Πλατανιάς-Παναχαϊκή 1-0

(10' Ναζλίδης)

Στο 67' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντίνας της Παναχαϊκής

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Τζανής, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (65' Μαρτσάκης), Ναζλίδης (93' Παπαζούδης), Μαραγκουδάκης, Δράμι (70' Χαϊκάλης).

Παναχαϊκή: Πουρής, Ιωάννου, Άντονι (73' Ατματζίδης), Βλασόπουλος (55' Φούφουλας), Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Ουαταρά, Πακάλτσης (32' Ντίνας), Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης.

ΑΕΛ Καλλονής-Καλλιθέα 1-0

(33' Ταραχούλσκι)

Η ΑΕΛ Καλλονής είχε και δοκάρι στο 43' με τον Μανούσο

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανουσάκης (80' Βλαστέλλης), Μανούσος (88' Προβατίδης), Ταραχούλσκι (73' Ντος Σάντος).

Καλλιθέα: Τακίδης, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Σταύρου, Καλτσάς (67' Ρουσάκης), Πρίπου, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Φαρινόλα (52' Ντιαλό), Μαρουκάκης (79' λ.τρ. Ματσούκας).

Βαθμολογία (Σε 4 αγώνες)

1. Πλατανιάς 8

-------------------------------------------

2. Καλλιθέα 7

3. Παναχαϊκή 5

4. ΑΕΛ Καλλονής 5

Επόμενη αγωνιστική (5η)

Τετάρτη (27/6)

Παναχαϊκή-Καλλιθέα (20.00, OTE TV)

Πλατανιάς-ΑΕΛ Καλλονής (20.00, OTE TV)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ