FOOTBALL LEAGUE

Στεφανίδης: "Σπουδαία πρόκριση"

Στεφανίδης: "Σπουδαία πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Στεφανίδης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας των Χανίων και τους προηγούμενους προπονητές ενώ ο Χάρης Συλιγαρδάκης εκ μέρος των ποδοσφαιριστών αφιέρωσε την νίκη στον αδικοχαμένο Κυριάκο Σαρρή.

Ως μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση χαρακτήρισε ο υπηρεσιακός τεχνικός των Χανίων, Μάρκος Στεφανίδης, την παρουσία της ομάδας τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Χάρη Συλιγαρδάκη.

Και οι δυο τους μάλιστα ευχαρίστησαν και τους προηγούμενους προπονητές της ομάδας ενώ ο άσος της ομάδας των Χανίων αφιέρωσε την πρόκριση στον αδικοχαμένο Κυριάκο Σαρρή που έχασε πριν λίγες μέρες την ζωή του από την επάρατο νόσο.

Ο Μάρκος Στεφανίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Ήταν μια σπουδαία πρόκριση για την ομάδα. Ευχαριστω πολύ τον κόσμο που στήριξε την ομάδα σε ακόμη ένα ματς. Φυσικά μεγάλο μερίδιο στην πρόκριση έχουν οι προηγούμενοι προπονητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν εγώ σήμερα στον πάγκο της ομάδας σε μια στορική πρόκριση".

Συλιγαρδάκης: "Τεράστιο το μέγεθος της επιτυχίας"

Όσο για τον Χάρη Συλιγαρδάκη δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στον Κυριάκο Σαρρή (παίκτης της Ιωνίας Χανίων που έχασε την ζωή του πριν από λίγες ημέρες). Μερίδιο στην επιτυχία ανήκει στους προηγούμενους προπονητές (σ.σ Σταύρος Παπανδρέου και Σούλης Παπαδόπουλος). Το μέγεθος της επιτυχία είναι τεράστιο γιατί στον όμιλο συμμετείχαν δύο ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ