FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή στο Ζάκυνθος - ΑΕΛ

Αναβολή στο Ζάκυνθος - ΑΕΛ
Απαγορευτικό

Δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Ζακύνθου με την ΑΕΛ, για τη 12η αγωνιστική της Football League. Αποκλεισμένοι στο λιμάνι της Κυλλήνης οι διαιτητές.

Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (12/1), με αποτέλεσμα οι διαιτητές του αγώνα να παραμένουν αποκλεισμένοι στο λιμάνι της Κυλλήνης και να μην είναι σε θέση να περάσουν στη Ζάκυνθο.

Μιλώντας στον ΟΚ Radio 104.8, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Νίκος Μπαλατσούκας, είπε: ''Σήμερα, ενώ ο διαιτητής και ο πρώτος επόπτης από την Αθήνα ήταν από χθες στη Ζάκυνθο, οι άλλοι δύο από τη Μεσσηνία 'μπλοκαρίστηκαν΄ στην Κυλλήνη. Στις διαβουλεύεις που έγιναν, δεν ήταν δυνατό να δεχθούμε να γίνει το ματς αύριο αφού θα υπήρχαν στενά περιθώρια προετοιμασίας μιας και το ματς με τον Ηρακλή θα γίνει το προσεχές Σάββατο. Φυσικά, πρέπε να υπολογιστεί και η ταλαιπωρία του ταξιδιού. Την Πέμπτη η ΕΠΑΕ θα αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία''.

Η Ζάκυνθος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα διεξαχθει ο αγώνας ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα 12/1/2015 στις 15:00 λόγω αδυναμίας έλευσης διαιτητών και ΟΤΕ TV, λόγω κακοκαιρίας υπάρχει απαγορευτικό των δρομολογίων της γραμμής. Θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ».

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ