FOOTBALL LEAGUE

Πήρε το προβάδισμα ο Παναιτωλικός

Πήρε το προβάδισμα ο Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε το προβάδισμα για την άνοδο στην Super League. Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή (1-0 τη Νίκη Βόλου) στα play off. Δείτε τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Το προβάδισμα για την άνοδο στην Super League πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Football League νίκησε στο Αγρίνιο με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για την ομάδα του Μάκη Χάβου που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς τα γκολ πέτυχαν οι Μπελόν και Σφακιανάκης. Για τον Ολυμπιακό Βόλου που έμεινε στους 5 βαθμούς το γκολ πέτυχε ο Μπρέσκα.

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει 50 λεπτά, καθώς κατά την διάρκεια της προθέρμανσης ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτης Καρράς έπιασε μια κροτίδα που πέταξαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού στο γήπεδο για να την βγάλει έξω και αυτή έσκασε στο χέρι του.

Ο παίκτης αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο και γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς σκίστηκαν δύο δάχτυλα και θα κάνει κάποια ράμματα.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, ο Ηρακλής με γκολ του Σιατραβάνη πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play off, επικρατώντας με 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.

Αντίθετα η Νίκη έμεινε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας με δύο βαθμούς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play off:

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Τζούνιορ του Παναιτωλικού

Παναιτωλικός: Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Μπακάκης, Δάρλας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Καμαρά (91' Αραμπατζής), Σίσιτς, Μπελόν (90' Μουμίν), Κουτσοσπύρος (70' Φαβάλι).

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Σολάκης, Πινδώνης, Γκοτόβος, Παλαιολόγος, Μπολάτι (52' Μπρέσκα), Τσιάτσιος, Πετκάκης (55' Γόγολος), Ολίσε, Στογιάνοφ, Γενγκά.

Νίκη Βόλου-Ηρακλής 0-1

(24' Σιατραβάνης)

Στο 90' η Νίκη Βόλου είχε δοκάρι με τον Τάντιτς

Νίκη Βόλου: Βούρας, Παπαδόπουλος (61' Φλίγκος), Σαμαράς (43' λ.τρ. Ουέλινγκτον), Ψιανός, Χατζής, Σκούφαλης, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Τάντιτς, Λαλίν (77' Τζιώρας).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Φερνάντεζ, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Στεφανίδης (64' Σαράφογλου), Σιατραβάνης (80' Ισαάκ), Κιρόφσκι, Γ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας (69' Τσερκέζος), X. Παληγεώργος.

Βαθμολογία

1. Παναιτωλικός 8

-------------------------------------------------

2. Ολυμπιακός Βόλου 5

3. Ηρακλής 4

4. Νίκη Βόλου 2

Επόμενη αγωνιστική (4η)

Τετάρτη (12/6)

Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου (20.00, OTE TV)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (20.00, OTE TV)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ