FOOTBALL LEAGUE

Πανσερραϊκός-Λάρισα 2-1

Πανσερραϊκός-Λάρισα 2-1
INTIME SPORTS

Η "χρυσή" αλλαγή του Δημητρίου, ο Τσαούσης με γκολ στο 85' χάρισε πολύτιμη νίκη στο Πανσερραϊκό επί της ΑΕΛ με 2-1. Στην 3η θέση της βαθμολογίας τα "λιοντάρια".

Ο Πανσερραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι εξ' αναβολής της 2ης αγωνιστικής στην Football League, αφού επικράτησε με 2-1 λίγο πριν το φινάλε της Λάρισας.

Ο Τσαούσης ήταν η "χρυσή" αλλαγή του Δημητρίου ο οποίος μετά από πέντε λεπτά που μπήκε στο ματς χάρισε με κοντινό σουτ την νίκη στα "λιοντάρια" στο 85'.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40', όταν μετά από σέντρα του Παντελιάδη από τα δεξιά, ο Γκόμες με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Σωτηρίου, που φέρει ευθύνη λόγω της λάθος εκτίμησης να μπλοκάρει με την μπάλα να περνάει μέσα από τα χέρια του.

Στο 54' ο Τσιμπάμπα έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά την εξαιρετική ασίστ του Ααράμπ, βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον εξερχόμενο Γουμάγια, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και προκαλώντας πανηγυρισμούς στον πάγκο της ΑΕΛ αλλά και στους οπαδούς της στις εξέδρες.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι δύο τεχνικοί από τους πάγκους τους έκαναν τις κινήσεις τους στην "σκακιέρα" του ματς, με τον Δημητρίου να έχει κάνει ματ. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (85') ο Τσαούσης πήρε το ριμπάουντ της απόκρουσης του Σωτηρίου στην καρφωτή κεφαλιά του Στεφανίδη και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Στα αξιοσημείωτα του ντέρμπι που θύμιζε εποχές Α΄Εθνικής με ένταση και νεύρα, τα σημεία των δύο διαπληκτισμών μεταξύ των παικτών με τον κ. Παπαπέτρου ωστόσο να δείχνει ολύμπια ψυχραιμία στις αποφάσεις του.

Οι "βυσσινί" έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 93' να πάρει την ισοπαλία όταν ο Ταλ από κοντά δεν εκμεταλλεύθηκε την λάθος απομάκρυνση του Γουμάγια και το σουτ που επιχείρησε αφού βρήκε στο έδαφος πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Σερρών

Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών), Βοηθοί: Χριστοδούλου Πέτρος (Αθηνών), Δανέζης Γεώργιος (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Σέζος Αθανάσιος (Κιλκίς), Παρατηρητής: Μαυρόπουλος Παναγιώτης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Γκόμες / Κολοβέτσιος, Τσιμπάμπα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Γκόμες, Στεφανίδης, Ντιόγκο, Ανάκογλου (92' Κονέ), Κ. Τριανταφύλλου, Βρούτσινα (80' Τσαούσης).

Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Χατζής, Ταλ, Καλί, Σιατραβάνης, Γκονζάλες (23' λ.τ Ααράμπ), Τσιμπάμπα, Σεσίνια (81' Πλιάγκας), Χασομέρης (80' Ζεκίνια).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ