FOOTBALL LEAGUE

Ο Τεννές υποψήφιος για τον Απόλλωνα

Ο Τεννές υποψήφιος για τον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ανέβηκε στην Football League, όμως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και γι' αυτό υπάρχουν σκέψεις για την πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ.

Στην Football League επιστρέφει ο ιστορικός Απόλλων Σμύρνης, όμως οι στόχοι του δεν σταματούν εκεί και οι διοικούντες ευελπιστούν σε μια ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά στην μεγάλη κατηγορία. Εκεί όπου ανήκει δηλαδή η ομάδα της Ριζούπολης...

Σκοπός της διοίκησης της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια και για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να γίνουν κάποιες σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης.

Μία απ' αυτές τις κινήσεις πιθανότατα να είναι και η πρόσληψη ενός έμπειρου προπονητή, όπως του Μπάμπη Τεννέ, που έχει ανεβάσει αρκετές ομάδες στην Superleague και είναι καταξιωμένος όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goalnews", ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού βρέθηκε στην Ριζούπολη και η επίσκεψή του ίσως να μην είναι και τόσο τυχαία. Να σας θυμίσουμε πως ο Έλληνας τεχνικός, έχει προπονήσει για δύο σεζόν τον Απόλλωνα (1996-98).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ