FOOTBALL LEAGUE

Ο Ηρακλής στα play-off

Ο Ηρακλής στα play-off
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής κλείδωσε στην τελευταία αγωνιστική, την παρουσία του στα play-off της Football League, κερδίζοντας την Ζάκυνθο.

O Ηρακλής ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της τελευταίας κρίσιμης αγωνιστικής της Football League, καθώς κέρδισε εντός έδρας την Ζάκυνθο και κατέλαβε την τέταρτη θέση που οδηγεί στα play-off ενώ αντίθετα η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες που θεωρητικά είχε, καθώς ηττήθηκε από την Νίκη Βόλου με 1-0.

Ο Ηρακλής που πέρασε μια ταραχώδη εβδομάδα μετά την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με επίκεντρο κυρίως τον Γκιγιέρμε Όγιος, πήρε την αγωνιστική αποζημίωση του σήμερα καθώς νίκησε την Ζάκυνθο με 2-1,παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρη στα γκολ του Τσιλιανίδη και του Πορτουλίδη και σφράγισε και την είσοδο στα play-off, σαν τέταρτος από τον Βόρειο όμιλο.

Η Αναγέννηση έτσι και αλλιώς περίμενε το αποτέλεσμα του Ηρακλή για να δει εαν μπορεί όντως να ελπίζει,αλλά ανεξάρτητα από αυτό δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα με την Νίκη Βόλου. Οι Βολιώτες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ανιέτε, και βρέθηκαν στην δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης.

Εύκολη νίκη του Αιγινιακού με 5-0 εντός έδρας την Καβάλα, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να ζουν ιστορικές στιγμές. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Γαζώρος και η Δόξα Δράμας πέρασαν από τις έδρες του Βατανιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ανανεώνοντας το ραντεβού στην Football League για του χρόνου. Το ίδιο και ο Τύρναβος που πέρασε μέσα από την υποβιβασθείσα Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ η Κέρκυρα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου με 59 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων 1926:Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος (46’ Κισκαμπάνης), Ποζατζίδης, Μπερτέν, Μωυσίδης (75’ Πιτσόκος), Τζανδάρης, Πόποβιτς, Μεσίνα (65’ Αθανασιάδης), Ναλμπάντης, Πέλκας, Προβατίδης.
Εθνικός Γαζώρου:Παπαθανασίου, Νύρλας (60’ Νατσέφσκι), Κουκόλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Νατσιόπουλος (88’ Σρντιτς), Μπαργκά (41’ Κωνσταντινίδης), Παπαβασιλείου, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος (77' Γυφτοκώστας), Γκόμες, Κόντος (46' Μπέριαν), Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος (73' Κρητικός). Πιερικός: Πατσιγεώργος, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Ιορδανίδης (32' λ. τρ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Μανίκας, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης.

Ηρακλής : Κολίτσι, Μπουκουβάλας, Κουρούπης, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Πορτουλίδης (91' Σαράφογλου), Ιντζόγλου, Τάι (55' Κουρδάκης), Ζάχορα (79' Σκόρτσα), Ονουάτσι, Τσιλιανίδης

Ζάκυνθος: Ξενοδόχοφ (90' Λειβαδιώτης), Σολφερίνο, Οικονόμου, Τσερκετάνι, Τορεζάνι, Σκαθαρούδης, Ρούγιοβιτς (53' Ότα), Μπίρης, Κυριακίδης (66' Πετράκος), Φωτιάς, Αποστόλου.

Σάββατο 29 Μαρτίου

Αιγινιακός-Καβάλα 5-0 (2',59',65' Μανθάνο, 33' Μπελόν, 61' Γκέσιος)

Ηρακλής - Ζάκυνθος 2-1 (29' Τσιλιανίδης, 35' Πορτουλίδης /19' Σολφερίνο)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Τύρναβος 0-2 (5' Λίταινας, 92' Παπαχρήστος

Aπόλλων Καλαμαριάς- Εθνικός Γαζώρου 1-3 (9' Πόποβιτς / 60' Νατσιόπουλος, 86',93' Νατσέφσκι)

Βατανιακός - Δόξα Δράμας 2-3 (3' Στούμπος/ 9' Μοσχάκης, 11',69' Διαμαντόπουλος)

Κέρκυρα -Πιερικός 1-0 (55' Μπάλντοβάλιεφ)

Νίκη Βόλου -Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (54' Ανιέτε)

Κυριακή 30 Μαρτίου

Πανηλειακός - Αχαρναϊκός

Βαθμολογία:

Κέρκυρα 59

Νίκη Βόλου 56

Αιγινιακός 51

Ηρακλής 48

---------------

Αναγ. Καρδίτσας 44

Τύρναβος 41

Απόλλων 1926 37

Εθνικός Γαζώρου 35

Ζάκυνθος 31

Δόξα Δράμας 30

Πιερικός 29

----------------

Βατανιακός 20

Καβάλα 17

Αναγέννηση Γιαννιτσών 12

Δείτε εδώτο πρόγραμμα και την αναλυτική βαθμολογία της Football League

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ