FOOTBALL LEAGUE

O Φωστήρας επέστρεψε στο 94'

O Φωστήρας επέστρεψε στο 94'
INTIME SPORTS

O Φωστήρας με τον Τασουλή να σκοράρει κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης νίκησε τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά πέρασαν και οι δύο εκμεταλλευόμενοι, την αυτοχειρία του Παναιγιάλειου.

Ο Φωστήρας ήξερε από την αρχή ότι έπρεπε να κερδίσει, και μόνο αυτό. Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά νεύρα καθώς ο αντίπαλος Ηρακλής Ψαχνών ήθελε και αυτός τουλάχιστον την ισοπαλία, το παιχνίδι δεν ήρθε από την αρχή στα μέτρα του Τζάκι Ματάισεν.

Η ομάδα του Ταύρου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να κατηφορίσει το γήπεδο στα πρώτα λεπτά. Ο Ηρακλής Ψαχνών συνήλθε από τον αρχικό αιφνιδιασμό και ισορρόπησε το παιχνίδι. Μετά τα νεύρα έδωσαν την θέση τους στο ποδόσφαιρο και αμφότερες οι ομάδες δεν μπορούσαν να ελέγχουν την ψυχραιμία τους, γλιτώνοντας ξ καθεμία και περισσότερο οι φιλοξενούμενοι από αποβολή ποδοσφαιριστών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών εκμεταλλεύτηκε το άγχος του Φωστήρα να φτάσει πάση θυσία στην νίκη και έβγαινε πιο συχνά στην αντεπίθεση χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες. Το καλύτερο όμως το φύλαγε για το φινάλε, καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα ο Τασουλής εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στο κέντρο της ομάδας της Εύβοιας και με προβολή άνοιξε το σκορ. Η ήττα δεν στέρησε από τον Ηρακλή Ψαχνών όμως την άνοδο, γιατί στο Αίγιο, η τοπική ομάδα έβαζε τα χέρια και έβγαζε τα μάτια της.

Ο Παναιγιάλειος είχε άγχος από την αρχή, αν και το γήπεδο ήταν γεμάτο από 3.500 Αιγιώτες και η Επισκοπή ήταν αδιάφορη βαθμολογικά. Ο Σκαρτσίλας έπαιζε μόνος του, είχε δυο δοκάρια αλλά όσο το γκολ δεν ερχόταν , ανησυχία μεγάλωνε επικίνδυνα. Ο Χρυσοφάκης άνοιξε το σκορ στο 71' και όλα φαινόταν να είχαν λυθεί αλλά ο Μανουσάκης κόντρα στην ροή του αγώνα έκανε δέκα λεπτά αργότερα το 1-1, στέλνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Αιγίου και αναγκάζοντας την να παραμείνει στην Football League και του χρόνου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού Βόλου, επί του υποβιβασμένου και υπό διάλυση Βύζαντα στα Μέγαρα με 8-0, και οι νίκες των Πανηλειακού και Αστέρα Μαγούλας σε παιχνίδια που ήταν όμως βαθμολογικά αδιάφορα.

Στην Γ'΄Εθνική έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό ο Αστέρας Μαγούλας, η Γλυφάδα και ο Βύζας Μεγάρων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Μαγούλας (Δήμος Ρόκας): Mπαλασάκης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Νόνης, Παπαευθυμίου (73' Ρήγας), Τριάντος, Αντωνόπουλος, Πέρελμαν (57' Καραγιάννης), Κανελλόπουλος, Ίβιτς (80' Δημητριάδης), Μήτκας

Φωκικός(Γιώργος Κούτσης): Μελισσάς, Ασίγκμπα, Καλαγκάνης, Άλλα, Πολυχρονάκης (81' Σιμονιάν), Ομάρ Άλβαρεζ, Πεχλιβανόπουλος (90' Ζαχαρόπουλος), Γεωργουσόπουλος, Θέος, Τζέκος, Φράγκος

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Γκοτσούλιας, Σούλης, Ακπαρίδης, Σταμογιάνος, Ατματσίδης, Μπουρλάκης, Μπούνας, Αργυρόπουλος (66' Χρυσοφάκης), Σκαρτσίλας (87' Διαμαντόπουλος)

Επισκοπή: Κελαϊδης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Φραντζεσκάκης (67' Μαρτσάκης), Βουρβαχάκης (55΄Δελήμπασης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης, Γιακουμάκης (60' Καρασαβίδης), Βελονάκης

Φωστήρας :Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γκίνο (68΄ Τεγούσης), Κακαράς (85' Μουστόγιαννης), Λύρας, Σμυρλής, Μακρίδης (68' Λεοντίου), Σεχολάρι.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (47' Γκμπαγκουιντί ), Τσιμόντζι, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Τσούτσης (62΄ Ντελέκος), Κρητικός (84' Νικολόπουλος).

Γλυφάδα (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Θεοφανόπουλος, Δημακάκος (76' Μωρόγιωργας), Τσακύρης, Ζώνας, Μαρκάκης, Νίκου, Γκέκας (58' Αλεβίζος), Παιδάκης, Ταμπάκης, Διγαλάκης (47' Λούκας)

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Χύσα, Κάργας, Φούφουλας, Χιντζίδης (46' Σπίνουλας), Μπαλού, Φατιόν (68' Χοτζάλι), Πλέγας, Μασούρας, Βιγιαφάνε (52' Βασιλαντωνόπουλος), Πάτο

Καλλιθέα(Σίνισα Γκόγκιτς): Μιχελής, Λεβέντης, Μπριλάκης, Φερέιρα, Παγώνης Κ., Ρουσάκης, Πούλγκα (81' Κατσικογιάννης), Φαγιέ (76' Χαϊκάλης), Αρναρέλης (79' Μιχαλόπουλος), Εμβέλε, Γκαλάν.

ΑΟ Χανιά(Μουράτ Σεροπιάν): Ρίζος, Παγώνης Τ., Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Ζντράβκοβιτς (85' Τσατσαρής), Βαλλιάνος, Καμπλιώνης (66' Κονσταντίνοφ), Πότσι, Μαραγκουδάκης (79' Λουκίνας), Πάγκαλος.

Βύζας Μεγάρων: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Λέκκας, Μιχαλόπουλος, Κοντούλης, Μαζιώτης Α., Κολοκοτρώνης, Μπελέρης, Κλαπής.

Ολυμπιακός Βόλου (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς, Κωστούλας, Παπανικόλας, Κόμνος (72' Ζέρης), Πινδώνης, Κριστόμπαλ (72' Μπόρας), Μπρέσκα, Νικολιάς (46' Καρίλ), Ιωάννου, Γκούρμα.


Νότιος όμιλος

Φωστήρας-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (94' Τασουλής)

Αστέρας Μαγούλας- Φωκικός 3-2 (3' Μήτκας, 91',93' Καραγιάννης /9',40' Φράγκος)

Βύζας Μεγάρων- Ολυμπιακός Βόλου 0-8 (7' Ιωάννου, 17' Κριστομπάλ, 23',41',53',66' Γκούρμα, 63' ,68' Μπρέσκα )

Καλλιθέα-ΑΟ Χανιά 0-0

Παναιγιάλειος -Επισκοπή 1-1(71' Χρυσοφάκης / 81' Μανουσάκης)

ΑΟ Γλυφάδας -Παναχαϊκή 0-1 (12' Χιντζίδης)

Πανηλειακός-Αχαρναϊκός 2-1 (72' Φλίγκος, 75' Αλτιπαραμακόφσκι / 67' Νεόφυτος)

Βαθμολογία:

Oλυμπιακός Βόλου 56

Χανιά 48

Φωστήρας 46

Ηρακλής Ψαχνών 44

----------------------------

Παναιγιάλειος 44

Παναχαϊκή 40

Καλλιθέα 39

Αχαρναϊκός 37

Φωκικός 36

Πανηλειακός 35

Επισκοπή 34

--------------------------

Αστέρας Μαγούλας 27

Γλυφάδα 9

Βύζας 8

Δείτε εδώτο πρόγραμμα και την αναλυτική βαθμολογία της Football League

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ