FOOTBALL LEAGUE

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στον Αιγινιακό!

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στον Αιγινιακό!
Ονουάτσι

Τον θυμάστε τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι; Ο 32χρονος Νιγηριανός επιθετικός συμφώνησε με τον Αιγινιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορέσει τη φανέλα του, στη Football League!

Επιμένει... ελληνικά ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο Νιγηριανός επιθετικός, που πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2006 για λογαριασμό του Ιωνικού, έδωσε τα χέρια με τον Αιγινιακό και η νέα σεζόν θα τον βρει στα γήπεδα της Football League. Για τον 32χρονο η ομάδα της βόρειας Πιερίας θα είναι η 6η διαφορετική στη χώρα μας.

Είχαν προηγηθεί Ιωνικός, Καβάλα, Παναιτωλικός, Ξάνθη και Ηρακλής. Ο Αφρικανός έχει περάσει ακόμα από Γιουβέντους, Σαλερνιτάνα, Σταντάρ Λιέγης, KF Tirana, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ Λεμεσού, Οτσελούλ Γκαλάτσι, αλλά και από τη Zgharta του Λιβάνου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγινιακός:

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στον Αιγινιακό!

"Ο Αγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Ιωνικό, Καβάλα, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Ηρακλή και στις Κυπριακές ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ