FOOTBALL LEAGUE

Νταβίντοφ ο Αγροτικός, Κοντοδήμο τα Τρίκαλα

Νταβίντοφ ο Αγροτικός, Κοντοδήμο τα Τρίκαλα
Αγροτικός Αστέρας

Άνοιξε η αυλαία των μεταγραφών στη Football League. Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάνταρ Νταβίντοφ, τα Τρίκαλα έκαναν δικό τους τον Δημήτρη Κοντοδήμο. Έφυγε ο Τζίλας.

Ο πρώτος γύρος στη Football League δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι πρώτες μεταγραφών έγιναν γνωστές. Αγροτικός Αστέρας και Τρίκαλα προχώρησαν σε κινήσεις ενίσχυσης, στην προσπάθεια ισχυροποίησης των ρόστερ τους.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ

Η ομάδα του Ευόσμου ανακοίνωσε την Τρίτη (15/12) την απόκτηση του Αλέξανταρ Νταβίντοφ. Ο 32χρονος (7/10/1982) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε δέκα χρόνια με τη σερβική Χάιντουκ Κούλα (2000 - 2010, 154 εμφανίσεις, 20 γκολ), ακολούθησε η Παρτίζαν (2010 - 2013, 29 εμφανίσεις, 3 γκολ) και τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Ασντόντ του Ισραήλ(2013 - 2015, 60 εμφανίσεις, 9 γκολ).

Πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά και ξεκίνησε ήδη προπονήσεις στον Αγροτικό, ώστε από την 1η Ιανουαρίου να είναι έτοιμος να συμμετάσχει στις επίσημες υποχρεώσεις με τη νέα του ομάδα.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε συμφωνία με τον AOT ήρθε ο Δημήτρης Κοντοδήμος. Ο έμπειρος αριστερός μπακ, που είναι γεννημένος στις 21 Απριλίου 1982 και ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει σε ΑΕΛ, Ξάνθη, Πανιώνιο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή και Παναχαϊκή, θα ενισχύσει τα Τρίκαλα από το 2016.

Νταβίντοφ ο Αγροτικός, Κοντοδήμο τα Τρίκαλα

Σημειώνεται ότι η διοίκηση των Θεσσαλών είναι σε συζητήσεις με τον 31 ετών Σέρβο στόπερ, Μπόγιαν Ντόικιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ο Βλαντιμίρ Τζίλας δεν μετέχει πλέον στις προπονήσεις της Παναχαϊκής. Ο Σέρβος επιθετικός έφυγε για τη χώρα του χωρίς να ενημερώσει την ομάδα. Οι Αχαιοί, πια, που για το Κύπελλο αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό την Πέμπτη (17/12, 17.00), έχουν μονάχα 12 παίκτες διαθέσιμους, μαζί με τους τερματοφύλακες Αθανασόπουλο - Βορύλλα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Εκτός από τον Αρμάντο Πουλίδο, παρελθόν για τον Κισσαμικό αποτελούν και οι Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Νταμιάν Λούνα.

ΛΑΜΙΑ

Στη λύση του συμβολαίου του Σωτήρη Τσιλούλη προχώρησε η Λαμία. Ο 20χρονος μέσος δεν κατέγραψε λεπτά συμμετοχής και αποτελεί παρελθόν.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ