FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Πιερικό και Αστέρα Μαγούλας

Νίκες για Πιερικό και Αστέρα Μαγούλας
INTIME SPORTS

Με τις νίκες του Πιερικού επί του Βατανιακού με 1-0 και του Αστέρα Μαγούλας επί της Γλυφάδας με 3-0 εκτός έδρας άνοιξε η αυλαία στην Β' Εθνική.

Ο Πιερικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Βατανιακό και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της ομάδας της Κατερίνης για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια με τον Εμβουέ στο 41' αλλά και με τον Ντόικιτς στο 48' δέχθηκαν ένα γκολ στο 81' από τον Ίτσιο και γνώρισαν την ήττα.

Στο έτερο ματς που άνοιξε την αυλαία ο Αστέρας Μαγούλας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 της Γλυφάδας εκτός έδρας έχοντας και δυο δοκάρια με τους Κορνελάτο στο 72' και 75'.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 11' με διαγώνιο σουτ του Κανελλόπουλου για να έρθει πριν βγει το ημίχρονο και δη στο 38'ο Τριάντος με κεφαλιά σε κόρνερ του Ντιέγκο να γράψει το 2-0. Στο 55'ο Παπαευθυμίου με πέναλτι έγραψε το 3-0.

Πιερικός-Βατανιακός 1-0

(81' Ίτσιος)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης):Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης (85' Χ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Μανίκας, Μπρίτο (72' Τσιρλίδης), Ελευθεριάδης.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου):Βασιλειάδης, Κολαξίδης (67' Μπάσταζιτς), Εμμανουήλ, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Τροΐρης, Λαζαρίδης, Εμβούε (77' Γιαπιτζής), Αλεξίου (60' Μίλιτς), Ποτουρίδης, Βουτσιάς.

Γλυφάδα-Αστέρας Μαγούλας 0-3

(11' Κανελόπουλος, 38' Τριάντος, 55' Παπαευθυμίου)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας):Χατζηδάκης, Χριστόπουλος, Μαρκάκης, Διαμαντόπουλος, Μουστάκης, Κωνσταντινίσης, Μάλκα (66' Δημακάκος), Νίκου, Μωρόγιωργας (52' Κόκκαλης), Διγαλάκης (58' Παιδάκης), Μπότης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης):Μπαλασάκης, Τριάντος, Παπαευθυμίου, Νόνης, Κοτίτσας, Αντωνόπουλος, Πέρελμαν (76' Ρήγας), Ντιέγκο (70' Κορνελάτος), Δωματάς, Κανελλόπουλος, Δημητριάδης (57' Ίβιτς).

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή 28/2

Γλυφάδα-Αστέρας Μαγούλας 0-3

Σάββατο 1/3

Παναχαική-Φωστήρας

Πανηλειακός -Ηρακλής Ψαχνών

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Αναγέννηση Καρδίτσας

Κυριακή 2/3

Βύζας Μεγάρων-Καλλιθέα

Δευτέρα 3/3

Αχαρναϊκός-Χανιά

Επισκοπή-Φωκικός

Βόρειος όμιλος

Παρασκευή 28/2

Πιερικός – Βατανιακός 1-0

Σάββατο 1/3

Τύρναβος-Ζάκυνθος

Κυριακή 2/3

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Αναγέννηση Καρδίτσας

Δόξα Δράμας-Καβάλα

Εθνικός Γαζώρου-Νίκη Βόλου

Δευτέρα 3/3

Κέρκυρα-Ηρακλής

Απόλλων Καλαμαριάς-Αιγινιακός

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ