FOOTBALL LEAGUE

Μετατέθηκε η αποχή

Μετατέθηκε η αποχή
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (28/11) η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Football League. Δεν έγιναν εκλογές για την ανάδειξη αντιπροέδρων

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (28/11) το διοικητικό συμβούλιο της Football League, όπου μετά από τέσσερις ώρες συζήτησης το κύριο θέμα ήταν το οικονομικό.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων που έδωσαν το παρών, αποφάσισαν προς το παρών τουλάχιστον να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και να μην γίνει αποχή.

Επίσης, υπεγράφη η σύμβαση με το ΟΤΕ TV και εντός των ημερών θα πάρουν οι ΠΑΕ την πρώτη δόση, ενώ αναμένεται να γίνει επαφή με την ΕΠΟ, ώστε οι ομάδες που χρωστούν για προσφυγές να πάρουν παράταση αποπληρωμής.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης από την πλευρά του ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων για τις επαφές που έχει με το Υπουργείο Οικονομικών και τον ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, τέθηκε ζήτημα για τον ορισμών των διαιτητών και υπήρξε πρόταση αυτοί να γίνονται βάσει γεωγραφικών κριτηρίων, γιατί οι ομάδες δεν μπορούν να πληρώνουν κάθε αγωνιστική 4.000 ευρώ για τα διαιτητικά έξοδα.

Τέλος, δεν έγινε η εκλογή των αντιπροέδρων της Football League, κάτι που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ