FOOTBALL LEAGUE

Με απουσίες για το... δεξί

Με απουσίες για το... δεξί

Η Λαμία υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της φετινής Football League, με αμφότερες τις ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η αναμέτρηση Λαμία - Αγροτικός Αστέρας που θα διεξαχθεί στη φθιωτική πρωτεύουσα την Παρασκευή στις 17:00, ανοίγει την αυλαία της φετινής σεζόν για τη Football League, με τους γηπεδούχους να έχουν τρεις απουσίες και τους φιλοξενούμενους δύο.

Δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Μάριο Γκούρμα και έμεινε εκτός αποστολής για εντός έδρας ματς της Λαμίας με τον Αγροτικό Αστέρα, την Παρασκευή..

Εκτός 20άδας έμεινε επίσης και ο Αντωνόπουλος που τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, καθώς και οι Ντάλας που είναι εκτός πλάνων και Καμαρά που είναι με την εθνική της Σιέρα Λεόνε.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την 20άδα της αποστολής της Λαμίας είναι οι: Αντωνίου, Αρκούδας, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Γεωργίου, Κούρτσουριτς, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λεάντρο, Μκρτσιάν, Μουμίν, Νεόφυτος, Ντελέκος, Ρεπετσάς, Τσαμούρης, Γιενκά, Φατιόν, Φράγκος, Χαϊκάλης.

Ο Αγροτικός Αστέρας αναχώρησε την Πέμπτη από τη Θεσσαλονίκη με 18 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, αφού προηγήθηκε πρωινή προπόνηση, ο Παναγιώτης Διλμπέρης επέλεξε στην αποστολή τους: Ταταρίδη, Βοσνιάδη, Χατζηλιάδη, Σκλιοπίδη, Τριανταφυλλίδη, Σαμουηλίδη, Παλάσκα, Πέεφ, Νταμαρλή, Κώτσια, Καπία, Γεωργιάδη, Θεοδωρίδη, Καρακατσάνη, Βελλίνη, Καθάριο, Μίλιτς και Κρυστάλλη.

Εκτός πλάνων έμειναν ο τραυματίας Βούγιοβιτς, ο ανέτοιμος Καραντασιάδης, ενώ για αγωνιστικούς λόγους έμειναν πίσω οι Βαφέας και Αθανασιάδης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ