FOOTBALL LEAGUE

Με Στεφανίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με Στεφανίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό
Παπανδρέου INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (8/1, 19.30) ο ΑΟΧ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και την Τετάρτη (7/1) η διοίκηση απομάκρυνε από την τεχνική ηγεσία τον Σταύρο Παπανδρέου. Με Μάρκο Στεφανίδη ''κατεβαίνουν'' οι Κρητικοί.

Παρελθόν αποτελεί για τον ΑΟΧ ο Σταύρος Παπανδρέου. Ο Αρτινός προπονητής καθοδήγησε σε πέντε αγώνες την ομάδα των Χανίων, με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε την Τετάρτη (7/1) τη λύση της συνεργασίας με την εξής ανακοίνωση: ''Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σταύρο Παπανδρέου και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Στον πάγκο της ομάδας προσωρινά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα βρίσκεται ο Μάρκος Στεφανίδης''.

Ως εκ τούτου οι ''μπλε'' θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή στο ματς με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει και την πρόκριση στους ''16'' του Κυπέλλου. Η αποστολή των Κρητικών θα γίνει γνωστή πριν από το ματς. Απών θα είναι ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ο Στέλιος Κρητικός. Δεδομένα εκτός είναι ο τραυματίας Βλαχάκης.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ