FOOTBALL LEAGUE

Ξανά κορυφή για Κέρκυρα, επικράτησε 1-0 των Τρικάλων

Ξανά κορυφή για Κέρκυρα, επικράτησε 1-0 των Τρικάλων
Κέρκυρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κέρκυρα σκαρφάλωσε εκ νέου στην κορυφή της Football League με τη νίκη της σε βάρος των Τρικάλων. "Ανάσταση" για τον Αγροτικό, λύτρωση στο τέλος για Πανσερραϊκό, ξανά τρίποντο στην έδρα της η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ύστερα από 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League, μόνη πρώτη είναι η Κέρκυρα. Έστω αγχωτικά, οι Φαίακες νίκησαν 1-0 στην έδρα τους τα Τρίκαλα και με τους 48 βαθμούς απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΟΧ 1-0

Επιτέλους νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα. Από τις 10 Ιανουαρίου είχε επικρατήσει η ομάδα του Ευόσμου και τα κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΧ. Οι "πράσινοι" του Κώστα Γεωργιάδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον στόπερ Στέφανο Καπία κατέκτησαν το τρίποντο με το 1-0. Η νίκη θα μπορούσε να έρθει πολύ πιο εύκολα αν είχαν αξιοποιηθεί οι πάρα πολλές ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Ο ΑΟΧ στο 82' έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Δεινόπαπα και κάθε ελπίδα τους για απόσπαση έστω του βαθμού εξανεμίστηκε.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Καπίας, Αμαραντίδης, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Βελλίνης (74' Συμελίδης), Μπιτάνγκ (89' Μπάρμπας), Θεοδωρίδης (67' Τοπούζης), Διαμαντόπουλος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης (66' Παλιάτσιος), Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (77' Σάντερσον), Μ. Νύκταρης (66' Νάκας), Τσούτσης, Χατζηλιάδης, Δεινόπαπας, Γκέσιος.

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης).

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Στο 60' ο εορτάζων Ματιού Γκομές (είχε γενέθλια, έγινε 31) έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Αρναρέλλης με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 υπέρ της Κέρκυρας στον αγώνα με τα Τρίκαλα. Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα, που έφερε τους Φαίακες στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΑΟΤ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 50', αλλά ο Αραμπατζής είπε «όχι» με εντυπωσιακό τρόπο στην προβολή του Δουκάκη.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Αρναρέλλης, Ζορμπάς (86' Κρητικός), Ντουαλά, Παμλίδης (55' Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ (74' Ανδρεόπουλος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Φαγιέ (46' Στεβάνοβιτς), Δουκάκης (66' Φλίγκος), Ναβάρο, Βρούτσινα (46' Κουσκουνάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1

Δεν έφερε θετικό αποτέλεσμα στην Παναχαϊκή η αλλαγή προπονητή. Οι Αχαιοί ηττήθηκαν 1-0 από τον Πανσερραϊκό στην έδρα τους, χάρτη σε γκολ του Εμίλιο Φουρτάδο στο 85', με προβολή. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι σκόραρε για 11η φορά εφέτος, ενώ τα «λιοντάρια» διεύρυναν το αήττητο στα επτά ματς. Οι γηπεδούχοι, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια, αφού είναι λειψοί, έμειναν από δυνάμεις, ενώ είδαν και είδαν και... εμφύλιο στις εξέδρες, καθώς στο πρώτο 45λεπτο μερίδα οπαδών αποδοκίμασε έντονα τον Φυντάνη, με τους υπόλοιπους να αντιδρούν και να απειλείται σύρραξη.

Ξανά κορυφή για Κέρκυρα, επικράτησε 1-0 των Τρικάλων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Ρόκας, Τρίγκας, Γ. Λαμπρόπουλος, Χαρτσιάς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Κιόσε (62' Καρράς), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας (70' Ανδρέου), Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Γιάντσης (84' Ρούτσης), Φουρτάδο.

Διαιτητής: Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-0

Δοκάρια και γκολ για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί νίκησαν 2-0 τον Πανελευσινιακό στην έδρα τους, κάτι που είχαν να επιτύχουν από τις 28 Νοεμβρίου (είχαν επικρατήσει 1-0 του Αχαρναϊκού). Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη άνοιξε το σκορ στο 79', όταν ο Μπιτέλης έπιασε σουτ, από ασίστ του Τσιλούλη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Τσιλούλης στο 93' έκανε το 2-0 με έμμεση εκτέλεση φάουλ (του έκανε πάσα ο Μπλέντι). Εκτός από τα δύο τέρματα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και τρία δοκάρια με Τσιλούλη (21’, 85’) και Γκουγκούδη (52’).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):Τσάμης, Σάββας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (54’ Μπιτέλης), Γκουγκούδης (54’ Τσούκαλος), Τζέκος (81’ Ακασού), Τσιλούλης, Μαυριάς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος):Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Κασνέτση, Τσίγκρος, Κακαράς, Κυζιρίδης (67’ Δημόπουλος), Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (46’ Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης (58’ Σταματάκης).

Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας)

Βοηθοί: Νατσιούλας, Παπαδημητρίου (Λάρισας)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη των αγώνων της Κυριακής (6/3)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο 5 Μαρτίου

Αχαρναϊκός - Κισσαμικός 0-1 (41' Αυγενικού)

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (73' πεν. Μπόγιοβιτς)

Κυριακή 6 Μαρτίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανελευσινιακός 2-0 (79' Μπιτέλης, 93' Τσιλούλης)

Κέρκυρα - ΑΟ Τρίκαλα 1-0 (60' Αρναρέλλης)

Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός 0-1 (85' Φουρτάδο)

Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Χανιά 1-0 (30' Καπίας)

Λαμία - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (α.α.)

Παναιγιάλειος - Εργοτέλης 3-0 (α.α.)

Δευτέρα 7 Μαρτίου

Καλλιθέα - Ζάκυνθος (18:00 ΟΤΕ, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και όχι μόνο.

Η βαθμολογία:

1. Κέρκυρα 48

2. ΑΕΛ 47

...................................................

3. Απόλλων Σμύρνης 45

4. Τρίκαλα 37

5. Λαμία 36

6. Κισσαμικός 33

7. Καλλιθέα 32

8. Πανσερραϊκός 31

9. Αχαρναϊκός 30

10. Παναιγιάλειος 29

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 29

12. ΑΟΧ 25

13. Ζάκυνθος 23

14. Αγροτικός 23

...................................................

15. Παναχαϊκή 20

16. Εργοτέλης 19

17. Ολυμπιακός Βόλου 19

18. Πανελευσινιακός 17

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 11 Μαρτίου

Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος

Σάββατο 12 Μαρτίου

Πανσερραϊκός - Κέρκυρα

Ζάκυνθος - Παναχαϊκή

Κισσαμικός - Λαμία

Κυριακή 13 Μαρτίου

ΑΟ Χανιά - Καλλιθέα

Αγροτικός Αστέρας - Αχαρναϊκός

Πανελευσινιακός - Εργοτέλης ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 14 Μαρτίου

ΑΟ Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ